Absolut șocant! Ce substanță și-a injectat Bianca Drăgușanu în buze? „Asta e, îmi asum”. Cum arată acum blondina

05 nov. 2021
Absolut șocant! Ce substanță și-a injectat Bianca Drăgușanu în buze?

Nu mai există niciun dubiu că Bianca Drăgușanu a devenit dependentă de operațiile estetice. Deja nu mai are practic nicio bucățică din corpul său care să nu fi fost atinsă de specialiștii în beauty și nu se sfiește să apeleze periodic la tot felul de proceduri. Unele sunt foarte dureroase și chiar riscante.

Bianca Drăgușanu va împlini în luna martie a anului viitor 40 de ani. Aceasta vrea să arate perfect, așa că tot timpul mai retușează câteva ceva la aspectul său fizic. Zilele acestea se află la Cluj, unde își supune din nou chipul la grele încercări. De data aceasta și-a injectat pomeții, dar a umblat și la buze.

„Sunt un STAR și imaginea mea trebuie să fie ca atare! La îndrumarea doamnei doctor am hotărât să injectam pomeții pentru a obține look-ul complet”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram, care pe Story a arătat și ce înseamnă această procedură pas cu pas.

Blondina anunțase încă de acum câteva zile că are de gând să meargă la Cluj pentru ca medicul său estetician să-i schimbe forma buzelor. Ea a mărturisit și ce substanță și-a injectat în ele în urmă cu mulți ani. Nu acid hialuronic ca toată lumea.

Bianca Drăgușanu vrea să facă operații estetice toată viața

„Vreau să vă spun că spre sfârșitul săptămânii mi-am programat o vizită la Cluj la doctorița mea pentru că am de gând să-mi schimb forma buzelor, deși până acum eram mulțumită pentru că mie așa îmi place și cred că îmi stă bine.

În momentul de față vreau să vă mărturisesc că acum câțiva ani, vreo 12, mi-am injectat o substanță, bio-alcamid și mă deranjează, se vede inestetic, am de gând să facem o incizie, să topim toată substanța și să dăm o formă nouă a buzelor”, a spus Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

Vedeta a recunoscut că pe parcursul anilor a apelat de multe ori la chirurgia estetică și a dat asigurări că va continua să facă acest lucru până când va considera că totul este perfect la ea. Perfect în viziunea ei. Ea a postat o fotografie pe Instagram după ultimele intervenții, dar poza este mult retușată. În realitate chipul Biancăi seamănă cu cel al unei păpuși din plastic.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a declarat Bianca Drăgușanu.