Adio Laurențiu Reghecamf! Anamaria Prodan are un nou iubit celebru! Cătălin Botezatu a spus despre cine este vorba

09 nov. 2021
Adio Laurențiu Reghecamf! Anamaria Prodan are un nou iubit celebru! Cătălin Botezatu a spus despre cine este vorba
Anamaria Prodan, alături de Cătălin Botezatu la o gală

Laurențiu Reghecamf este acum capitol închis pentru Anamaria Prodan. Impresara s-a întors plină de energie din Dubai și este foarte nervoasă pe soțul său. Faptul că acesta a mers acasă în lipsa ei, pentru a participa la petrecerea dată de fiul lor Bebeto pare să o fi scos-o din minți. Antrenorul de la CSU Craiova a și postat pe rețelele de socializare o fotografie prin care să arate că îi este alături băiatului cel mic, iar asta a declanșat o furtună.

Anamaria Prodan a declarat că alegerile ieftine îl vor costa scump pe Laurențiu Reghecamf și i-a transmis prin intermediul avocaților că vrea ca el să termine toată această mizerie mediatică sau dacă nu va începe ea să vorbească.

Vedeta s-a distrat pe cinste în Dubai, alături de mai mulți prieteni, printre care și Cătălin Botezatu, care a și transmis că impresara iubește din nou și că de data aceasta are un bărbat pe măsura ei. În opinia lui, Laurențiu Reghecamf nu se ridica la nivelul partenerei sale de viață, așa că probabil este mai bine că s-a terminat relația.

Cine este noul bărbat din viața celebrei Anamaria Prodan

„De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu, care induce ideea că Anamria Prodan are deja un nou iubit plin de bani.

Impresara s-a arătat plină de energie și dispusă să trăiască viața la internsitate maximă. Ea a spus că se va muta definitiv din România și că va vizita țara doar ca să-și vadă prietenii și pentru afaceri. Mai mult a ținut să sublinieze că nu exclude o nouă căsătorie, mai ales că arată foarte bine și este foarte curtată.

”Îi recuperez fără probleme (n.r. anii pierduți cu Laurențiu Reghcemaf). Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a insistat Anamaria Prodan.