Adio Salman Khan! Cine este bărbatul care o fascinează pe Iulia Vântur. O face fericită cu adevărat. Vedeta a recunoscut totul

07 iun. 2022
Adio Salman Khan! Cine este bărbatul care o fascinează pe Iulia Vântur. O face fericită cu adevărat. Vedeta a recunoscut totul

Iulia Vântur a susținut un interviu pentru presa indiană, în cadrul căruia a fost întrebată ce oameni din industria cinematografică apreciază. Răspunsul blondinei a surprins pe toată lumea.

Iulia Vântul trăiește o adevărată poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Aceasta stă de mai mulți ani în India și recent a pornit într-un turneu în Statele Unite ale Americii.

Fosta știristă a oferit un interviu pentru presa indiană, în care a vorbit despre oamenii din industria cinematografică pe care îi apreciază. Iulia Vântur a declarat că apreciază mulți oameni dina cest domeniu, însă pe unul dintre ei îl admiră încă de pe vremea când era copil.

”Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul „Sandokan’. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult”, spune blondina.

Iulia Vântur: A fost un moment special pentru mine

Vedeta a mai spus că l-a cunoscut pe Kabir Bedi la un moment dat. Ea povestește că la un spectacol susținut în India, actorul ei preferat a susținut-o și că acela moment a fost unul special pentru ea.

”La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea. Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine”, spune Iulia Vântur.