Am aflat cine a câștigat finala Te cunosc de undeva! Lovitură cruntă pentru Cuza și Emi

17 dec. 2022
Am aflat cine a câștigat finala Te cunosc de undeva! Lovitură cruntă pentru Cuza și Emi

Sezonul cu numărul 18 al show-ului transformărilor, Te cunosc de undeva a ajuns la final. Patru echipe se vor duela pentru mult râvnitul trofeu, câștigat anterior de Cuza și Emi. De altfel, cei doi băieți s-au calificat în ultimul act și în această ediție.

Așa cum ShowBlitz.ro a anticipat încă de la primul episod Te cunosc de undeva, marii lor rivali au fost Emilian și WRS. Cei doi băieți au impresionat audiența cu vocile lor superbe, dar și cu show-ul pe care au reușit să-l creeze. În finală s-au mai calificat și Jo și Liviu Teodorescu, dar și Connect-R și Shift.

O surpriză mare a reprezentat-o absența simpaticelor Sore și Emma de la ZU din careul de ași, dar producătorii au preferat de data acesta să mizeze mai mult pe bărbați.

Cine a câștigat finala Te cunosc de undeva

Așadar, conform surselor ShowBlitz.ro, finala Te cunosc de undeva a fost câștigată de Emilian și WRS. Încă o dată ShowBlitz.ro a făcut analiză corectă a imaginilor și a ghicit câștigătorii.

Reamintim că finala a fost deja filmată acum aproximativ două săptămâni, așa că învingătorii se cunosc deja. Aceștia nu au voie să divulge nimic din ceea ce s-a întâmplat, dar noi am aflat deja câștigătorii.

Ultimul episod al sezonului 18 al emisiunii Te cunosc de undeva va fi difuzat astăzi, începând cu ora 20.00 la Antena 1.