Am aflat cine este fratele secret al lui Denise Rifai. Cine este și cum arată acesta? Asemănarea dintre cei doi este uimitoare (FOTO)

14 nov. 2021
Am aflat cine este fratele secret al lui Denise Rifai. Cine este și cum arată acesta? Asemănarea dintre cei doi este uimitoare (FOTO)

Denise Rifai a devenit una dintre cele mai apreciate moderatoare tv din România. Emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D i-a adus mai multă notorietate decât se aștepta vreodată, iar acum multă lume vrea să afle cât mai multe detalii despre vedeta postului.

Denise Rifai este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, secția arabă-engleză. Și-a început cariera în media la un post de radio, apoi a ajuns reporter în domeniul economic la Realitatea Tv. De aici, mulți ani mai târziu, vedeta a ajuns la Kanal D unde este și acum.

Prezentatoarea tv este de origine arabă. Tatăl său este iordanian, venit în România doar pentru studii, el fiind de profesie arhitect. Ulterior însă, acesta s-a hotărât să rămână.

Denise Rifai are doar cuvinte de laudă la adresa familiei sale. Vedeta povestește că deși i-au dat o educație destul de dură, părinții ei au, în special tatăl său, au făcut-o să fie ma puternică, motiv pentru care îi respectă mai mult decât orice pe lume.

”Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: ”părintele este peste capul tău”. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare”, a dezvăluit Denise Rifai.

Cum arată fratele lui Denise Rifai

Știm câte ceva despre părinții ei, despre viața personală, însă Denise Rifai a vorbit de abia recent și despre fratele său, ținut secret până acum. De când era mică, vedeta și-a dorit un frățior, iar asta s-a și întâmplat. Denise Rifai avea 7 ani când fratele ei, Murad s-a născut și ea a fost cea care i-a ales prenumele.

”Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă”, a mărturisit recent Denise Rifai.

Mai mult de atât, vedeta a mai dezvăluit că își vede fratele ca pe propriul copil și susține că cei doi ajung să se înțeleagă din priviri fără a mai fi nevoie de cuvinte.

”Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă”, a mai povestit vedeta Kanal D.