Am aflat unde a plecat Simona Gherghe de la Antena 1. Vedeta a fost înlocuită de Gabriela Cristea (EXCLUSIV)

10 nov. 2021
Am aflat unde a plecat Simona Gherghe de la Antena 1. Vedeta a fost înlocuită de Gabriela Cristea (EXCLUSIV)
Simona Gherghe la 43 de ani

Simona Gherghe anunța la finalul săptămânii trecute că va lipsi de la Gala Mireasa și că va fi înlocuită de Gabriela Cristea, care prezintă o prelungire a emisiunii pe Antena Stars. De aici, doar un pas până la numeroase speculații în mediul online.

Negociază Simona Gherghe cu un alt post de televiziune? Este bolnavă? Ei bine, nici una, nici alta. ShowBlitz.ro a aflat că vedeta a fost plecată într-o scurtă vacanță alături de soțul său, Răzvan Săndulescu, dar și de nașii și de bunii lor prieteni, cu care călătoresc ori de câte ori au ocazia.

Simona Gherghe, extrem de fericită

„S-a mancat, s-a baut, s-a din nou. Programul turistic recomandat de Gashka, pentru orice imprejurare, la munte sau la mare.”, a scris soțul Simonei Gherghe pe facebook, alături de fotografia de mai jos, care arată că toți s-au simțit foarte bine în mini vacanța pe care au petrecut-o împreună la Madrid, capitala Spaniei.

Simona Gherghe la Madrid, în vacanță, împreună cu soțul și prietenii lor

„Mâine, 13:30 este gală. Nu știu cine o să plece, eu nu voi fi, așa că concurentului care mâine va pleca, mă uit la voi la fiecare, spun vă mulțumesc că ați venit. Sper să vă găsiți iubirea afară. Mâine în mod excepțional, o să lipsesc, atâta tot. O să vină Gabriela Cristea, un om pe care-l cunoașteți. Cu mine vă vedeți luni de la 14”, a fost mesajul Simonei Gherghe de săptămânia trecută, care nu a dorit la acel moment să dea detalii despre motivul absenței sale.

În gala prezentată de Gabriela Cristea nu a plecat, însă niciun concurent, iar de aici doar un pas până la un scandal de zile mari pe rețelele de socializare. Fanii au acuzat faptul că votează degeaba și că nu li se pare normal să nu plece nimeni din casa Mireasa, în contextul în care ei își consumă banii pentru a trimite SMS-uri prin care să-și ajute favoriții.