Anamaria Prodan a luat-o razna? Cum s-a fotografiat singură ca să-l impresioneze pe Laurențiu Reghecamf. Poza a devenit publică

14 nov. 2021
Anamaria Prodan a luat-o razna? Cum s-a fotografiat singură ca să-l impresioneze pe Laurențiu Reghecamf. Poza a devenit publică

Divorțul de Laurențiu Reghecampf a fost lovitură la care Anamaria Prodan nu s-ar fi așteptat vreodată. Impresara trece prin momente dureroase, ba chiar a slăbit vizibil câteva kilograme. Cu toate astea, dincolo de suferința ei, Anamaria Prodan încearcă să fie în continuare o femeie puternică. 

Anamaria Prodan este de nerecunoscut. Soția lui Laurențiu Reghecampf a slăbit enorm, iar ultima imagine postată, în care este îmbrăcată într-o lenjerie intimă care lasă totul la vedere o dă de gol.

Cu toate astea, impresara nu își plânge de milă și încearcă să fie o femeie puternică. Toate postările ei demonstrează că face față suferinței, ba chiar se descurcă și cu treburi casnice atunci când este nevoie, evident, în stilul ei caracteristic.

Ultima postare a impresarei i-a lăsat însă cu gurile căscate pe urmăritori. A strâns zeci de mii de aprecieri în doar câteva ore, iar valul de comentarii este uimitor și nu e de mirare. Anamaria Prodan a renunțat complet la inhibiții și s-a pozat într-un costum negru din plasă.

În imagine, Anamaria Prodan este urcată pe o masă și încearcă să ”repare” un candelambru. ”Eu sau bărbatul din casă”, a scris aceasta la descrierea fotografiei.

Fotografia Anamariei Prodan, luată cu asalt de fanii săi

Reacțiile urmăritorilor săi au fost pe măsură. Mulți au încurajat-o, ba chiar unii au venit și cu propuneri indecente pentru celebra impresară. ”Ești cea mai bună”, „Wow”, ”Când vii în America am niște lumini care te așteaptă”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de soția antrenorului de fotbal.

Chiar dacă este în plin proces de divorț, Anamaria Prodan a mărturisit recent că este pregătită să o ia de la capăt cu altcineva. Impresara spunea că se va căsători în cel mai scurt timp cu un bărbat pe măsura ei, având în vedere că în ultimii ani, impresara s-a concentrat doar pe soțul ei.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.