Anamaria Prodan declanșează urgia! A publicat tot dosarul despre Corina Bilcon. Fotografii compromițătoare cu aceasta plus detalii rușinoase din trecutul ei

15 oct. 2021
Anamaria Prodan declanșează urgia! A publicat tot dosarul despre Corina Bilcon. Fotografii compromițătoare cu aceasta plus detalii rușinoase din trecutul ei
Corina Bilcon și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu mai are liniște, nu mai are somn de când s-a aflat că soțul său a lăsat însărcinată o altă femeie și că vrea să divorțeze. La 4 dimineața, impresara a postat pe Instagram un mesaj amplu, cu fotografii explicite cu Corina Bilcon, pe numele real Corina Caciuc.

Anamaria Prodan susține că a primit informațiile de la o fostă colegă de breaslă a amantei lui Laurențiu Reghecamf. Mai exact a postat mai multe mesaje primite de ea prin care arată că tânără în vârstă de 29 de ani a fost practic prostituată. Ea ar fi prestat pentru 800 de dolari, conform mesajelor arătate de impresară, dar scădea prețul și până la 200.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a postat și fotografii cu Corina Bilcon, înainte de toate operațiile estetice ale acesteia. Imaginile o arată puțin plinuță. Ea susține că amanta lui Reghe provine dintr-o familie săracă și că a visat mereu să devină celebră. Cel puțin asta i-au spus internauții în mesaje. De asemenea, se mai arată faptul că ea ar fi șantajat mai mulți bărbați de-a lungul timpului și că mereu a încercat trucul cu copilul.

Anamaria Prodan, mesaj la 4 dimineața

„Ce noroc aveți cu mine, dragi jurnaliști. Vă chinuiți de atâta vreme să găsiți ‘diva care seamănă cu mine’ și e amanta soțului meu. La sex și puțin de sub gleznă în jos. Vă tot întrebam dacă aveți dovezi, dacă știți cine este. Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri. Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur.

Ok, dar cine este sau de unde este, cum și ce face… Știți? Ia să verificăm puțin. Lecție de jurnalism!

Pozele prezentate sunt mult cu persoane care nu au legătură cu subiectul nostru.

Afacerista Caciuc? Mama mea… Un jurnalist se documentează înainte să scrie prostii nu? Ce afacere de milioane? De mâne avem serial. Cu tot ce primesc despre fiecare presupusă amantă gravidă.
Ce promovăm noi sau pe mine? Numai non valori?

Ați vorbit cu Rotaru dacă vrea să fie naș de cununie? Păi Rotaru nu se mai respectă? Familia Rotaru promovează ideea de familie! Nu cunună presupuse amante cu antrenorii de la echipă!”, a fost mesajul Anamariei Prodan, alături de fotografiile de la presupusa colegă de „breaslă” a Corinei Bilcon.

Corina Bilcon, imagine postată de Anamaria Prodan

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Impresara nu are de gând să lase lucrurile așa. Vrea să arate întregii țări cine este Corina Caciuc, cunoscută ca și Corina Bilcon. Promite că de acum înainte se va ocupa personal pentru a-i dezvălui adevărata identitate pentru că se pare că presa nu a fost capabilă să afle adevărul.

Anamaria Prodan face serial cu Corina Bilcon

”Nu v-am declarat ca botezam amândoi (alături de Adrian Thiess, n. red.)? Pentru Soare orice! De mâine va ajut eu dragilor ca prea va chinuiți 🙂 doar am fost colegi de breasla! Ca de obicei si acolo am excelat!

Deci, de mâine, dragilor, împreuna facem lumina în acest caz, așa ca între colegi. Căci sunt mulți care “ ma iubesc teribil “ si mi comanda articole prin Cancan ca angajez interlopi sa bata amantele sotului, interlopi care ma si refuza. Vorba unui prieten: “Ano, banii tai nu e buni” “Alți “ prieteni din presa care ma “iubesc ”si mai mult si îl cuplează pe Reghe cu toate pipițele orașului si le numesc “dive, regine, afaceriste” , miraculoase. Chiar ca am început serios sa va ajut! Si așa intram in izolare si nu mai puteți sa-l urmăriți pe Reghe! Iau jumătate din salariile Dvs . Dar pentru faptul ca habar nu aveți dacă eu si Reghe am divorțat sau nu… v-am promis ca împreuna scoatem la “tabla “ fiecare “ diva “ care pandeste, agata, distruge familii , copii… meserii , cariere, bărbați sau femei”, precizează ea.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan ne promite un serial cu Corina Caciuc pe nume de scenă Bilcon în rol principal. Ea aruncă săgeți otrăvite și către soțul său, Laurețiu Reghecamf care practic a umilit-o înșelând-o cu o atfel de femeie, după cum arată ea prin postarea lungă făcută la 4 dimineața.

”Mâine luam primul suspect Corina Caciuc cu nume de scena Bilcon (…) De ce facem asta ? Pentru că soțul meu Reghecampf cum am spus mereu nu poate sa decada sa si facă de ras familia si sa fie huiduit pe stadioane ! Căci el, Reghe, e soarele si promotorul familiei ! “Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu” spune soarele nostru! Deci amante gravide in 3 luni, 6 , 2, 9 nu au cum sa existe nu? Dacă soțul meu promovează familia si o respecta si este sfanta atunci împreuna trebuie sa vedem si sa găsim viermișorii care strica mărul cel frumos si sănătos”, mai spune Anamaria Prodan.