Anamaria Prodan îl îngroapă pe Reghecampf! Suma imensă pe care antrenorul va fi obligat să i-o plătească pentru Bebeto, ca pensie alimentară

06 nov. 2021
Anamaria Prodan îl îngroapă pe Reghecampf! Suma imensă pe care antrenorul va fi obligat să i-o plătească pentru Bebeto, ca pensie alimentară

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pare că este inevitabilă. În cazul în care fiul ei, Bebeto va decide să rămână cu mama sa, antrenorul Craiovei va trebui să plătească pensie alimentară acestuia. La ce sumă se ridică pensia alimentară pe care Reghe va trebui să o plătească lunar?

Potrivit legii, dacă Bebeto va rămâne cu Anamaria Prodan după divorț, Reghe va fi nevoit să plătească pensie alimentară. Aceasta este calculată în funcție de numărul de copii aflați în întreținere.

Acești bani vor trebui plătiți de un părinte, în cazul acesta Laurențiu Reghecampf, până când copilul împlinește vârsta de 18 ani. În pus, dacă acesta va intra și la facultate, plata continuă până la finalizarea acestor studii, dar nu peste vârsta de 25 de ani.

Despre ce sumă este vorba?

În prezent, Laurențiu Reghecampf primește un salariu de 180.000 de euro pe an de la Universitatea Craiova, ceea ce înseamnă 15.000 de euro pe lună. În urma unui calcul se poate deduce că pensia alimentară pe care trebuie să i-o plătească lui Bebeto se ridică la 3.750 euro/lună, sau 18.500 lei / lună.

De asemenea, averea cuplului este una impresionantă, cei doi fiind printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară. Potrivit Anamariei Prodan însă, tot ce deține provine din moștenirea de la mama sa, Ionela Prodan. Aceasta figura cu 6 case, din care 4 erau în București și Ilfov. Excepția este casa din Las Vegas pe care cuplul a achiziționat-o în urmă cu 6 ani și este trecută pe numele Anamariei.

„Laurențiu nu va lua jumătate din avere, cum s-a speculat. Și așa trebuie să le lase copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani câștigați împreună (…) Totul este moștenit de la mama. Ca să terminăm asta, pentru că sunt multe femei care roiesc în jurul lui și care se gândesc acum cu câți bani se va alege el.

Nimic! Laurențiu Reghecampf are salariul lui. Nu i-am luat banii lui Reghe! A avut și el contracte prin Golf, dar să nu exagerăm cu salarii de 7 milioane de dolari, că nu suntem nebuni. Repet, toată averea mea este moștenită de la mama. Laurențiu Reghecampf pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masă și cu o casă din America”, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea lui Măruță.