Anda Adam a fost olimpică pe țară la mai multe materii! Ce facultate prestigioasă a terminat apoi

01 nov. 2021
Anda Adam a fost olimpică pe țară la mai multe materii! Ce facultate prestigioasă a terminat apoi
Sursa foto: Instagram

Puțini știu că Anda Adam a fost chiar tocilară, iar mama ei visa să ajungă să studieze la Harvard. Chiar dacă nu a mai ajuns la prestigioasa universitate, artista a terminat o facultate cunoscută din România și nu are de ce să-i fie rușine cu această realizare.

Încă de pe băncile școlii generale aceasta a participat la olimpiadele școlare de matematică și informatică, unde a ajuns chiar la etapele naționale. În plus, Anda Adam a terminat cu media 10 liceul și chiar dacă a urmat o carieră muzicală, ea nu a renunțat la facultate.

Ce studii are de fapt Anda Adam

Mama ei era plecată în Statele Unite și spera foarte mult ca fiica ei s-o urmeze și să intre la Harvard. Ei bine acest lucru nu s-a întâmplat, dar artista tot a intrat la Facultatea de Relații Economice Internaționale (REI) din cadrul Academiei de Studii Economice din București (ASE).

„Mama mea era plecată în Statele Unite ale Americii de doi ani, unde lucra la un cunoscut salon de coafură pentru a-mi pregăti terenul și a mă mută acolo, pentru a studia la Harvard.

Aveam rezultate foarte bune la învățătură în timpul liceului. Am fost tocilară, nu degeaba am fruntea lată. Am obținut 10 pe linie, mă duceam la olimpiadele de matematică, de informatică, unde am ajuns chiar la fazele pe țară.

Mama a vrut să îmi creeze un viitor mai bun, îmi pregătise loc unde să stau și pe cineva care să îmi plătească studiile”, povestea Anda Adam în urmă cu ceva timp.

Vedeta a divorțat în vara acestui an

După șase ani de căsnicie cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda Adam s-a despărțit în vara acestui an de acesta pentru că nu se mai înțelegeau deloc. Cei doi au împreună o fetiță, pe Evelin. Toată căsătoria lor a fost destul de discretă, amândoi evitând să apară în lumina reflectoarelor presei mondene. De asemenea, și după divorț, Sorin Andrei Nicolescu a spus că nu-i place să-și spele rufele în public și nu are de gând să o vorbească de rău pe fosta soție.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, declara Sorin Andrei Nicolescu la Antena Stars.