Andreea Antonescu are un nou iubit celebru și bogat! Cine este bărbatul care i-a luat mințile de data aceasta

16 nov. 2021
Andreea Antonescu are un nou iubit celebru și bogat! Cine este bărbatul care i-a luat mințile de data aceasta

Andreea Antonescu este separată de soțul său de mai bine de un an și cu toate că nu a reușit nici până acum să încheie actele de divorț, își trăiește din plin viața de femeie singură. Aceasta a declarat recent că visează să mai aibă un copil și se pare că s-a pus deja pe lucru.

Andreea Antonescu iubește din nou. Sau cel puțin asta se înțelege din imaginile surprinse de paparazzii SpyNews, care au fotografit-o în compania unui bărbat celebru și bogat. Este vorba despre omul de afaceri Viorel Băcanu, cel care deține și celebrul restaurant Trattoria Verdi, dar și multe alte localuri.

Acesta este și nașul de cununie al actriței Diana Dumitrescu. De altfel, paparazzii l-au surprins pe acesta alături de fini, dar și de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Au petrecut toți împreună până în jurul orei 21.00, iar apoi lucrurile au luat o turnură sentimentală.

Andreea Antonescu, din nou îndrăgostită

Andreea Bălan a fost condusă la mașina sa, care era parcată în fața casei prietenei sale, iar Andreea Antonescu s-a urcat într-un taxi alături de Viorel Băcanu și și-a petrecut noaptea în apartamentul lui.

Viorel Băcanu la Trattoria Verdi

Artista a și postat a doua zi dimineață o imagine pe Instagram de la acea locație, cu un buchet de flori și un pahar de șampanie, ceea ce confirmă povestea de iubire, care este probabil la început.

Andreea Antonescu a mai avut o relație tumultoasă cu Ștefan Manolache, fost reporter Acces Direct, dar care este recunoscut drept un mare crai de Dorobanți. Ultima lui poveste eșuată de iubire a fost cu Eva Zaharescu, frumoasa fiică de 19 ani a Andreei Berecleanu.