Andreea Antonescu are un nou iubit. Săruturi pătimașe în văzul tuturor. Cine este bărbatul care a făcut-o să-și piardă mințile

20 sept. 2021
Andreea Antonescu are un nou iubit. Săruturi pătimașe în văzul tuturor. Cine este bărbatul care a făcut-o să-și piardă mințile

La 38 de ani, Andreea Antonescu trăiește viața la maxim. Aceasta este extrem de curajoasă și în ultimul an a arătat tuturor că este mare amatoare de senzații tari. A participat la Survivor România, unde a făcut față cu brio condițiilor grele din junglă, iar apoi a sărit la Splash! Vedete la apă fără să știe să înoate.

În urmă cu aproximativ un an, vedeta se afișa peste tot cu noul ei iubit, Ștefan Manolache. Acesta era reporter la Acces Direct la acel moment, dar și un mare crai de Dorobanți. El avusese relații cu mai multe dive din showbiz. Ultima lui cucerire, sedusă și abandonată a fost Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu.

De Andreea Antonescu s-a despărțit și mai repede și nu fără scandal. De atunci, artista nu și-a mai asumat public nicio relație. Până acum, când a fost văzută alături de un bărbat misterios sărutându-se pătimaș la o petrecere.

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu

Chiar dacă nu a fost dezvăluită identitatea noului iubit, se pare că cei doi trăiesc o poveste amoroasă destul de serioasă și că Andreea ar fi extrem de îndrăgostită. Ea trebuia să meargă deja în Statele Unite ale Americii pentru a finaliza divorțul de soțul său, Traian Spak, dar a rămas aici, de dragul noului iubit, conform surselor ShowBlitz.ro.

„Eu am niște proiecte, nu mai plec acum. Vor pleca, zilele următoare, mama mea și fiica mea și, probabil, pe la sfârșitul lui august, voi reuși să-mi blochez și eu vreo două sptămâni spectacolele, să plec.

Ele vor rămâne acolo până când vin eu… De fapt, până la sfârșitul vacanței. Va trebui să merg acolo, să vorbim între patru ochi, că nu ne mai vedem de mult timp… Să vedem cum se termină totul, că fiecare e cu viața lui.
Nu avem ce să mai discutăm subiecte noi, în afară de cele ale Siennei”, spunea Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp pentru cei de la CanCan.ro, care au și fotografiat-o sărutându-se cu noul iubit.