Andreea Bălan radiază de fericire! Cine ar fi noul ei iubit celebru? Cei doi formează un cuplu perfect, iar fetițele artistei îl iubesc

03 mart. 2022
Andreea Bălan radiază de fericire! Cine ar fi noul ei iubit celebru? Cei doi formează un cuplu perfect, iar fetițele artistei îl iubesc
Andreea Bălan și Petrișor Ruge

Andreea Bălan a dat uitării clipele grele prin care a trecut din cauza bărbaților din viața ei. Mai întâi Keo a înșelat-o cu Misty, apoi George Burcea a târât-o într-un scandal mediatic fără precedent, iar recent și Tiberiu Argint a dezamăgit-o.

Și după o perioadă în care Andreea Bălan a zâmbit trist, acum se simte din nou fericită și împlinită. Recent ea a postat pe rețelele de socializare un clip în care partenerul ei de dans, Petrișor Ruge o purta pe umeri pe micuța ei, Ella. De altfel cele două fetițe ale artistei îl adoră pe dansator, care se comportă cu ele ca un adevărat tătic.

Zâmbetul larg al Andreei Bălan și bucuria celor mici i-a determinat pe fani să tragă concluzia că Petrișor ar fi un iubit perfect pentru vedetă, mai ales că cei doi sunt și buni prieteni. Ba mai mult, sunt voci care spun că între ei s-ar fi înfiripat deja ceva.

Andreea Bălan și Petrișor Ruge formează un cuplu?

În trecut, dansatorul a fost întrebat despre o eventuală relație cu artista, dar acesta a insistat pe ideea că sunt doar colaboratori și amici. Însă chimia dintre ei este vizibilă. La acel moment, Petrișor Ruge era foarte îndrăgostit de Sandra Izbașa, cu care a avut o relație destul de lungă.

Gimnasta este, însă astăzi căsătorită cu nepotul lui Ștefan Bănică Junior și spune că este foarte fericită în căsnicie. Așa că nu este exclus să vedem că dorința fanilor a devenit realitate.

Un lucru este cert, Andreea Bălan și Petrișor Ruge sunt foarte frumoși împreună și par extrem de liniștiți atunci când sunt unul în compania celuilalt.