Andreea Bălan și-a refăcut viața după Tiberiu Argint! Cu cine a plecat artista la munte? Viviana Sposub vine cu acuzații grave

07 nov. 2021
Andreea Bălan și-a refăcut viața după Tiberiu Argint! Cu cine a plecat artista la munte? Viviana Sposub vine cu acuzații grave
Andreea Bălan cu cele două fetițe ale sale

Andreea Bălan zâmbește mult și își dedică în fiecare zi timp dezvoltării personale. Aceasta meditează câte 15 minute zilnic și este convinsă că tot ceea ce i se întâmplă i se datorează ei. Ea crede că mesajele transmise în Univers se transformă mereu în realitate și că inclusiv despărțirea de Tiberiu Argint era inevitabilă.

Andreea Bălan nu vrea să intre în scandaluri, așa că nu a dorit să-i dea nicio replică Vivianei Sposub, după ce aceasta a acuzat-o că-și folosește foarte mult copiii în campanii de promovare. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut că fosta soție a iubitului său, a dat-o în judecată pentru că a distribuit câteva imagini cu micuțele, care se aflau în vizită la tatăl lor.

Aceasta a povestit că până nu demult George Burcea putea petrece timp cu fetițele în weekend doar în casa Andreei Bălan și că doar de puțin timp, artista a fost de acord ca acesta să le ia la el. Actorul le-a făcut cunoștință și cu Viviana Sposub și nu de puține ori micuțele au petrecut timp cu aceasta, chiar la ea acasă.

Andreea Bălan își folosește foarte mult fetițele pentru promovare

Interesant este că de obicei weekend-urile fetițelor erau ale lui George Burcea, dar acum Andreea Bălan probabil a vrut să-i dea o lecție, așa că a plecat la munte, la Bran cu cele două micuțe. Ea a fost însoțită de mama ei, dar și de Mădălina Nicolai, managera ei.

Cele două au făcut multe fotografii și au postat o mulțime de fotografii și clipuri cu Ella și Clara, care au vizitat un muzeu din zonă, în care s-au distrat de minune. Una dintre micuțe chiar a și urcat pe un cal, iar mama ei a filmat-o spunându-i cât este de mândră de ea.

Andreea Bălan nu a ținut cont de acuzațiile Vivianei Sposub legate de faptul că aceasta își expune mult prea mult copiii în spațiul public, în scop de promovare. Ea continuă să facă același lucru, iar Ella, fetița mai mare, are chiar și pagină de Instagram, deși este foarte mică și nu știe să scrie sau să citească.

Andreea Bălan nu este singura care-și expune fetițele atât de mult. Și Andra și Cătălin Măruță au făcut din cei doi copii adevărate vedete. Ei au mulți fani și deja campanii de publicitate foarte bine plătite.