Andreea Esca și-a schimbat coafura pentru prima dată în 26 de ani. Cum arată acum vedeta știrilor Pro Tv

19 mai 2021
Andreea Esca și-a schimbat coafura pentru prima dată în 26 de ani. Cum arată acum vedeta știrilor Pro Tv
Andreea Esca adoptă și un nou stil vestimentar

Încă din anul 1995, Andreea Esca apare la televizor afișând acelați zâmbet în colțul gurii și aceeași coafură. Așadar faptul că aceasta a apărut la Știrile Pro Tv cu părul diferit, față de cum o știe toată lumea, este deja un subiect de interes național.

Andreea Esca și-a schimbat recent și designerul vestimentar. Maria Marinescu este cea care i-a împrospătat lo0k-ul celei mai apropiate vedete Pro Tv. Aceasta a început să se afișeze la pupitrul știrilor cu cămăși în culori deschise, colorate, fiecare având un artificiu vestimentar, care să atragă atenția.

Prima schimbare de coafură la pupitrul Știrilor Pro Tv

Acum Andreea Esca a mai făcut un pas în acest sens. Pentru prima dată, după 26 de ani, ea a apărut cu părul prins sau mai bine zis cu câteva șuvițe prinse la spate. Ea tot timpul a purtat aceeași coafură, aceeași lungime de păr și aproximativ aceeași culoare a părului. Nimeni nu a obligat-o să adopte acest stil. A fost tot timpul alegerea ei.

Andreea Esca afișând o nouă coafură

„Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală. (…) L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă.”, spunea Andreea Esca în urmă cu câțiva ani, legat de look-ul afișat la Pro Tv.

Doar că niciodată nu a avut curajul să facă acest pas. Până acum, când pare că vrea să se reinventeze la 48 de ani. S-a apucat și de Pilates, călătorește în locații inedite și se impune pe piață și ca influencer, probabil și pentru a o promova și mai mult pe fiica ei, Alexia Eram.