Andreea Mantea s-a tuns! Cum arată acum vedeta Kanal D, după ce a avut o viață părul lung și un look perfect

01 nov. 2022
Andreea Mantea s-a tuns! Cum arată acum vedeta Kanal D, după ce a avut o viață părul lung și un look perfect

Andreea Mantea păstrează legătura cu cei din mediul online și le spune orice se întâmplă în viața sa. Vedeta de la Kanal D i-a surprins pe cei care o urmăresc pe social media.

Andreea Mantea a dorit să se tundă, însă nu a mers la salon pentru a face acest lucru. Frumoasa brunetă i-a surprins pe cei din mediul online după ce a publicat o poză pe InstaStory în care spune că s-a tuns singură.

Cu toate că a arătat că și-a tăiat cam o mână din păr, în seria de imagini pe care le-a publicat în mediul online nu se vede vreo diferență notabilă, părul ei arătând la fel ca înainte.

Andreea Mantea este mândră cu noua ei tunsoare

Vedeta a precizat pe Instagram că nu s-a tuns prea drept, însă că îi place cum a ieșit la final.

„M-am trezit cu o poftă nebună! Să mă tund! Nu prea este drept, dar merge”, este mesajul pe care Andreea Mantea l-a scris la imaginile în care le arăta fanilor că s-a tuns.

În urmă cu ceva timp, vedeta de la Kanal D a precizat că a reușit să slăbească cu ajutorul metodei Theta Healing. Cu toate că a dorit să își menită silueta cu ajutorul unei diete, aceasta nu a dat prea multe rezultate pentru Andreea Mantea.

Într-un podcast pe YouTube, vedeta a precizat că această metodă este cea mai bună pentru ea, subliniind că este una folosită pentru vindecarea traumelor emoționale, spirituale și fizice. Ea a mai spus că această tehnică are practicanți în toată lumea, scrie spynews.ro.