Andreea Marin făcută praf de Adi Constantin. Gafa imensă pe care a făcut-o aceasta

28 sept. 2021
Andreea Marin făcută praf de Adi Constantin. Gafa imensă pe care a făcut-o aceasta
Foto Facebook Andreea Marin

La 46 de ani, Andreea Marin continuă să fie una dintre cele mai apreciate și scumpe vedete de pe piață. Aceasta are proiectele sale personale plus un contract foarte bine remunerat cu TVR 2. Întotdeauna s-a considerat un model de eleganță și rafinament. Doar că în ultima perioadă, designerii au cam pus-o la zid.

Mai întâi Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu i-au criticat aspru stitlul vestimentar, în cadrul rubricii lor de Fashion de la Teo Show. Cele două vedete Kanal D au folosit termeni duri și au fost foarte dezamăgiți de stilul pe care l-a adoptat Zâna Surprizelor, când a mers într-0 vacanță în Italia.

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a spus Cătălin Botezatu, recent la Teo Show. Însă limbajul trupului a arătat că totuși cuvintele rostite au fost foarte dulci în comparație cu opinia reală a designerului, care părea a fi una negativă.

Raluca Bădulescu a pus și degetul pe rană. A spus despre Andreea Marin că este masivă, iar modul în care a ales să se îmbrace o dezavantajează complet.

Critici dure și de la Adi Constantin. Gafă imensă pe care continuă să o facă Andreea Marin

„Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a spus aceasta în aceeași emisiune.

Și hairstylistul Adi Constantin a pus-o la zid pe Zână. Acesta crede că cei care se ocupă de imaginea Andreei Marin își bat efectiv joc de ea atunci când îi aleg nuanța părului. Nu o prinde deloc culoare, insistă el. Este practic o gafă imensă.

„Am obosit în a preciza de câțiva ani în rubrica Verdict faptul că Andreea Marin nu este avantajată deloc de aceste nuanțe aurii pe treapta de 7 sau 8. Aceste nuanțe sunt mult prea deschise pentru întregul outfit. Trăsăturile, desigur, nu sunt compatibile cu genul acesta de nuanțe. Mă surprinde lipsa de imaginație din partea celor care se ocupă de părul domniei sale! Andreea Marin este tipul de chip frumos, de altfel, pe care cea mai deschisă bază ar trebui să rămână 4. Adică un șaten închis sau o ciocolată amăruie, nicidecum aceste încercări nereușite în sfera “blond”! Un exemplu este Catherine Zeta-Jones, care la 51 de ani poartă aceasta nuanță închisă de care vorbeam mai sus”., a spus Adi Constantin în rubrica Verdict de la CanCan.ro.