Andreea Raicu l-a șocat pe Cătălin Măruță în direct! Cine i-a oferit 100.000 de euro ca să se dezbrace

20 oct. 2021
Andreea Raicu l-a șocat pe Cătălin Măruță în direct! Cine i-a oferit 100.000 de euro ca să se dezbrace

Andreea Raicu este o veterană a showbiz-ului. Ea a debutat ca model, iar apoi a avut o emisiune la PRO TV. Treptat a ajuns vedeta fanion a postului Prima TV, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare în trecut. La un moment dat, a decis să renunțe la carieră TV și să se dedice proiectelor personale.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a avut relații cu bărbați foarte chipeși și foarte celebri. Fotbalistul Cristi Chivu, tenismenul Horia Tecău și artistul Tudor Chirilă sunt printre cele mai sonore nume. S-a zvonit că în prezent ar trăi o poveste de dragoste cu tânărul milionar Matei Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea, dar acesta a negat informațiile de fiecare dată.

Andreea Raicu are astăzi 44 de ani și arată în continuare foarte bine. Mama Natură a fost foarte darnică în ceea ce o privește, dar a și avut multă grijă de ea. În urmă cu mai mulți ani, a ales să se regăsească în India și de atunci s-a schimbat foarte mult.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu a povestit că a suferit foarte mult în trecut, când paparzzii din Revista Star au fotografiat-o într-un moment intim alături de un bărbat.

Cine i-a oferit Andreei Raicu 100.000 de euro ca să pozeze dezbrăcată

„Am avut perioadă în care revista Star m-a hărțuit și chiar m-a fotografiat cu cineva, am plecat la munte, iar la vila aceea nu erau draperii. Intr-o noapte, când stăteam în pat am auzit o mașina.

I-am zis că sunt paparazzi. S-a dovedit că aveam dreptate. Si așa a apărut povestea asta. Atunci, m-am simtit violată, eram intr-un moment intim cu cineva foarte apropiat.

I-am dat in judecata, am câștigat și am donat banii, pentru ca mi se pareau bani murdari. Mai chinuitor a fost pentru mama ea. Am suferit mult, dar cred că mult mai mult a suferit mama mea”, a povestit Andreea Raicu.

Probabil din acest motiv a refuzat apoi și propunerea Playboy de a poza dezbrăcată. Astfel a refuzat 100.000 de euro. Pur și simplu a considerat că nu ar fi confortabilă cu situația. Cătălin Măruță a rămas mască atunci când a ascultat mărturisirile vedetei.

„100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi.”, i-a spus prezentatorului PRO TV.