Anna Lesko a spus cu câți bărbați a întreținut relații intime până acum. Toată lumea a rămas fără cuvinte

15 nov. 2021
Anna Lesko a spus cu câți bărbați a întreținut relații intime până acum. Toată lumea a rămas fără cuvinte

Ajunsă la 42 de ani, Anna Lesko încă face furori în showbiz și este considerată drept una dintre cele mai sexy femei din România. Aceasta are mare grijă de modul în care arată, repsectă programul de sport și nu mănâncă orice. Totul pentru a afișa un look impecabil.

Ea a reușit să pătrundă pe piața muzicală cu ajutorul lui Irinel Columbeanu, pe vremea când acesta era milionar. Venită din Republica Moldova, Anna Lesko a devenit iubita lui, iar el a ajutat-o să urce treaptă cu treaptă în carieră. Apoi a întâlnit-o pe Monica Gabor și a uitat de pasiunea lui pentru frumoasa cu origini ucrainiene.

Anna Lesko a dispărut din prim plan o perioadă, dar a revenit în forță cu apariția ei în reality show-ul de acum un an, Ferma, de la PRO TV. A ajuns până aproape de finală și s-a remarcat prin sexualitatea ei.

Cu câți bărbați ar fi întreținut Anna Lesko relații intime

La un moment dat a dezvăluit cu câţi bărbaţi ar întreţinut relaţii intime până acum, dar nu toți colegii au crezut-o. „11 parteneri sexuali diferiţi”, a răspuns ea la întrebarea care i se adresase. Cu privire la locul public neobişnuit în care a făcut sex,ea a răspuns prompt: „În avion. A fost greu, dar s-a realizat”.

După contractul cu PRO TV, Anna Lesko a primit o ofertă foarte bună și de la Antena 1. A fost co-prezentatoare Splash! Vedete la apă, alături de Răzvan Fodor și Ramona Olaru.

Artista a fost căsătorită, dar ar fi divorțat după ce și-ar fi înșelat partenerul și are și un copil. Chiar dacă ea susțin că doar 11 bărbați i-ar fi trecut prin pat, gurile rele din showbiz spun că numărul este cu mult mai mare. În plus, Anna Lesko este recunoscută și pentru faptul că-i provoacă mult pe reprezentanții sexului puternic și nu prea rezistă mult tentației.