Antonia a luat-o razna? Prima intervenție estetică la față! Cum arată acum artista și câte operații estetice mai are la activ. Detaliile ascunse până acum

03 nov. 2021
Antonia a luat-o razna? Prima intervenție estetică la față! Cum arată acum artista și câte operații estetice mai are la activ. Detaliile ascunse până acum

Antonia a fost inclusă de mai multe ori în topuri internaționale ale celor mai frumoase femei din lume. Iubita lui Alex Velea a fost înzestrată de la Mama Natură cu trăsături deosebite și după cum chiar ea susține, nu depune mai eforturi pentru a arăta perfect. Are grijă la dietă și merge la sală. Dar nu este o clientă fidelă a clinicilor de înfrumusețare.

Foarte mulți s-au întrebat dacă Antonia are vreo operație estetică la față sau dacă și-a injectat acid hialuronic în buze. Răspunsul este NU sau cel puțin așa susține artista. Ea spune că singura procedură la care a apelat este Terapia Dracula pentru a-și menține tenul tânăr și frumos.

Mai exact, se recoltează sânge propriu, se bagă la o centrifugă, iar apoi se obține o plasmă care se injectează în anumite zone ale feței. Același lucru se poate face și pentru menținerea unei danturi sănătoare, dar că plasma trebuie introdusă în gingii, tot cu ajutorul unei seringi de către medicul stomatolog.

Ce operații estetice are totuși Antonia la activ

„Nu am acid hialuronic în buze. Mi-am făcut Terapia Dracula de curând”, recunoștea Antonia în urmă cu ceva timp.

Totuși aceasta are la activ și câteva operații estetice, însă la sâni. Ea a apelat de mai multe ori deja la implanturi cu silicoane. Chiar dacă la început a refuzat să abordeze subiectul, presiunea fanilor și-a spus cuvântul.

”Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!’, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, spunea ea în urmă cu mai bine de un an.

Foto: Facebook Antonia

Pentru implanturile cu silicoane, vedeta ar fi scos din buzunar peste 10.000 de euro în ultimii ani. Pe lângă aceasta intervenție, ea și-a pus și cercei în sfârcuri, o procedură foarte dureroasă, dar și cu riscuri mari. Medicii nu recomandă traumatizarea sânului în acest fel.

Recent, Antonia a fost criticată pentru masa ei musculară. Vedeta a fost acuzată că a exagerat cu sala de fitness și acum arată ca un bărbat. Iubita lui Alex Velea a postat mai multe fotografii cu ea în costum de baie pe rețelele de socializare.