Antonia, apariție cu care a suprins pe toată lumea! Ce mare rugăminte le-a adresat fanilor ei

08 oct. 2021
Antonia, apariție cu care a suprins pe toată lumea! Ce mare rugăminte le-a adresat fanilor ei

Antonia este tot timpul în centrul atenției, însă în ultima perioadă s-a remarcat mai degrabă prin conflictele în care a fost implicată. Acum iată că vine cu un proiect muzical inediat cu și-a surprins fanii.

Ea tocmai și-a lansat videoclipul oficial pentru single-ul ”Benny Hana”, o colaborare cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure, o piesă cu ritm oriental care păstrează vibe-ul călduros de vară, chiar dacă temperaturile au scăzut considerabil.

Antonia arată superb în clip și demonstrează încă o dată că este poate cea mai frumoasă femeie din România, iar Alex Velea are de ce să fie extrem de mândru. De altfel, acesta a și cerut-o anul acesta în căsătorie pe partnera lui de viață, iar după pandemie probabil vor organiza și mult așteptată nuntă.

Antonia x Pitt Leffer x Guilty Pleasure – Benny Hana

 

Videoclipul a fost regizat și filmat de Kobzzon, iar locația aleasă pentru a susține vibe-ul piesei este Vulcanii Noroioși.

Echipa de beauty și styling a Antoniei pentru acest videoclip a fost formată din Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Antonia își roagă fanii să dea PLAY

”Este una dintre cele care mai catchy piese pe care le-am lansat, o piesă care îți rămâne în cap de la prima ascultare! Play!”, a spus ANTONIA.

”Benny Hana” a fost compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911), versuri Cezar Guna, Sebastian Tudor, Andrei Ursu, producție Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911).

Pitt Leffer este un artist cunoscut pentru piesele ”No Lies”, ”Loving You”, ”Yamala”, ”I will love you till the end”.

Antonia a lansat de curând ”I Think I Love Him”, dar și ”Take Me Somewhere” feat. Avalan, piesă care este imnul primei ediții SAGA Festival, eveniment care a avut loc între 10-12 septembrie la ROMAERO. Artista a urcat pe scena de la SAGA pentru un super performance.