Antonia, apariție năucitoare. Vedeta s-a umplut de mușchi: „Zici că ești bărbat”. Cum arată acum în costum de baie

26 oct. 2021
Antonia, apariție năucitoare. Vedeta s-a umplut de mușchi:

La 32 de ani, Antonia continuă să fie una dintre cele mai frumoase femeie din România. Aceasta are o relație de mai bine de opt ani cu Alex Velea, din care au rezultat și doi copii superbi. Ea mai are și o fiică din căsătoria cu Vicenzo Castellano.

Corpul Antoniei a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări. Arista a devenit cunoscută atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii mai întâi ca model și abia apoi ca și cântăreață. Ea a afișat mereu un look foarte feminin și zvelt. La un moment dat a fost acuzată că s-a îngrășat și atunci s-a apucat serios de sală.

Doar că fanii sunt de părere că a exagerat. Antonia este un pachet de mușchi, iar o fotografie cu ea în costum de baie a făcut ravagii pe internet. În timp ce unii laudă trupul ei super tonifiat, alții îi spun că a ajuns să arate ca un bărbat.

Artista este foarte mândră de modul în care arată și nu o deranjează comentariile acide. Recent ea a participat și la Masked Singer România, dar a fost eliminată în ultimul episod difuzat, alături de Oana Zăvoranu. Ea s-a ascuns în spatele unei măști foarte sexy, Pisicuța, care la fel părea că are multă masă musculară.

Antonia, criticată aspru de fani după ce și-a arătat masca musculară proeminentă

Ei bine, se pare că în spatele costumului se ascundea cam același lucru. Mulți dintre urmăritorii ei i-au recomandat să renunțe totuși la a face atât de multă masă musculară pentru că asta o urâțește.

„Ai fost mereu o femeie frumoasa, insa…incepi sa iti pierzi feminitatea… prea multi muschi, pacat!!!”, i-a spus o fană, în timp ce o alta a încercat să fie puțin mai delicată „Nu e prea reușită poza prea multa masă musculară..”.

Foto: Facebook Antonia

Nici bărbații nu au cruțat-o și au fost chiar mai duri cu ea după postarea fotografiei cu ea în costum de baie, în vacanță. „Arați ca un bărbat …păcat ca ești foarte frumoasa”, a spus un internaut.

„Te ai prostit si tu … esti frumoasa natural si fina.. ce picior e ala?? Zici ca esti barbat ..ce manie sa va uráțiți”, a completat un altul.