Antonia l-a mințit pe Alex Velea! Vedeta a fost prinsă în fapt, în timp ce încerca să se ascundă

21 oct. 2021
Antonia l-a mințit pe Alex Velea! Vedeta a fost prinsă în fapt, în timp ce încerca să se ascundă
Foto Facebook Antonia

Antonia are o relație de mai bine de opt ani cu Alex Velea. Aceasta a mai fost căsătorită în trecut cu Vincenzo Castellano, cu care are o fetiță, Maya. Abia recent, cei doi s-au împăcat,  după ce s-a finalizat divorțul, iar acum pot trăi în sfârșit în liniște.

Antonia a acceptat cererea în căsătorie a lui Alex Velea. Acesta i-a oferit un inel de 20.000 de euro, dar marele eveniment va avea probabil loc după ce se vor liniști lucrurile cu pandemia. Cei doi sunt foarte uniți și își spun absolut tot.

Însă de data aceasta, artista a ascuns un lucru important de iubitul său, cu care are și doi copii. Ea a semnat un contract cu PRO TV pentru emisiunea Masked Singer România. S-a ascuns sub masca Pisicuței și în seara de joi a fost demascată.

Antonia și-a cerut scuze că a mințit

Nimeni nu a ghicit-o cu excepția INNEI, care este și prietena ei bună. De altfel Antonia are contract cu Global Records, casa de discuri a INNEI și a lui Lucian Ștefan.

„Îmi cer scuze că te-am mințit, dar trebuia să fiu professional”, i-a spus Antonia prietenei sale.

Aceasta a dezvăluit că i-a plăcut foarte mult experiența Masked Singer România și că nu o regretă. Ea a povestit că a trebuit să se ascundă foarte bine pentru ca ceilalți să nu afle nimic. Practic nici Alex Velea nu avea voie să știe despre prezența ei în show-ul de pe PTO TV.

Dar astăzi totul a fost dat peste cap pentru că publicul nu a mai salvat-o. Horia Brenciu a crezut că în spatele măștii Antoniei se află Anna Lesko, ceea ce nu prea i-a fost pe plac Antoniei, dar s-a bucurat că nu a fost ghicită. Nici ceilalți doi detectivi, Alex Bogdan sau Mihaela Rădulescu nu au ghicit-o.