Antonia, scandal imens cu o super vedetă Kanal D. A făcut-o grasă! Cum s-a ajuns aici

26 ian. 2022
Antonia, scandal imens cu o super vedetă Kanal D. A făcut-o grasă! Cum s-a ajuns aici

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură din plin de faimă. Chiar dacă este super cunoscută, soția lui Alex Velea este tot un om normal, motiv pentru care a mai avut mici conflicte cu alte persoane.

Printre aceste persoane care au avut la un moment dat un conflict cu Antonia, se află și juratul „Bravo, ai stil”, Tibi Clenci. El a povestit în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni” a Oanei Radu că a avut o mică neînțelegere cu Antonia în cadrul unei ședințe foto. Cu toate acestea, Antonia nu este singura vedetă cu care nu s-a înțeles, însă juratul de la Kanal D a decis să nu dea nume.

După mica neînțelegere, spune Tibi Clenci, el și cu Antonia au rămas prieteni, notează libertatea.ro, care mai spune că la momentul respectiv în jurul artistei era o rumoare.

El povestește că în cadrul ședinței foto i-a spus Antoniei că este nevoie de izometrie, pentru că ea nu este în cea mai bună formă, informație pe care artista a înțeles-o anapoda.

„Am rămas prieteni de atunci. Nu s-a întâmplat din cauza felului meu de a pune problema. Ea era afectată. Era o rumoare în jurul ei, se întâmpla ceva. Aveam de făcut un cover pentru InStyle. Aveam shooting pentru costume de baie. I-am zis, măi, Antonia, va fi nevoie de izometrie: conștientizarea fiecărui mușchiuleț. Se întâmplă să pierzi niște volume, shape-uri. Am făcut și Facultatea de Sport și știu ce înseamnă asta”, povestește Tibi Clenci.

Antonia a crezut că a făcut-o grasă

Auzind lucrurile pe care juratul de la Kanal D i le-a spus, Antonia a crezut că el a jignit-o și chiar a vrut să plece acasă, scrie libertatea.ro.

„Izometria era o soluție pentru a fi fit. I-am spus. Nu ești în cea mai bună formă. La ea a fost o percepție foarte rea cum că i-am zis că eu am făcut-o grasă”, spune Tibi Clenci.

Ulterior, spune juratul de la „Bravo, ai stil„, Antonia i-a povestit că a vorbit cu mama sa la telefon și a înțeles că trece printr-o perioadă mai dificilă, iar cei doi au rămas prieteni de atunci.