Apariție spectaculoasă! Cum a arătat Simona Halep în cea de-a doua rochie purtată la nunta cu Toni Iuruc

16 sept. 2021
Apariție spectaculoasă! Cum a arătat Simona Halep în cea de-a doua rochie purtată la nunta cu Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc înainte de cununie

Simona Halep s-a căsătorit civil cu iubitul său, Toni Iuruc pe 15 septembrie. Cei doi au organizat petrecerea la Fratelli, clubul deținut chiar de nașul cuplului. Tenismena a impresionat pe toată lumea prin simplitatea și eleganța ținutelor sale. Prima rochie a fost una bej, care a acoperit-o complet, dar în care a arătat foarte bine.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței.

Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!, despre prima rochie purtată de Simona.

Imagini spectaculoase cu cea de-a doua ținută a Simonei

Simona Halep și Toni Iuruc – dansul mirilor

Cea de-a doua ținută a fost mai spectaculoasă. De culoare albă, rochia a fost lungă și foarte frumoasă. I-a lăsat spatele și umerii goi și au transformat-o într-o adevărată zeiță. A purtat-o în momentul dansului mirilor, iar cel care a acompaniat cuplul a fost Dan Bittman.

Au mai cântat la eveniment și Loredana, dar și formația machedonească Pindu. Au fost aproximativ 300 de invitați, dar a lipsit Ion Țiriac spre surprinderea tuturor. Conform VoxBiz.ro, relația dintre Simona Halep și miliardar s-ar fi răcit de când Sorana Cîrstea ar fi devenit iubita oficială a lui Ion Ion Țiriac.

În plus, fostul tenismen a tot comentat negativ la adresa Simonei Halep, spunând că este timpul să se retragă din tenis pentru că nu o mai ajută corpul chiar dacă mintea vrea.