Artistul celebru care își dorește o noapte fierbinte cu Andra. Dezvăluirea care a lăsat mască pe toată lumea

28 oct. 2021
Artistul celebru care își dorește o noapte fierbinte cu Andra. Dezvăluirea care a lăsat mască pe toată lumea

Chiar dacă Andra este căsătorită și are o frumoasă familie, asta se pare că nu-i împiedică pe mulți bărbați să spere la o șansă. Mai în glumă, mai în serios, un cunoscut cântăreț a recunoscut că Andra e în topul preferințelor sale pentru o aventură. Ce este mai șocant e că mărturisirea a fost făcută chiar în fața soțului ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat acesta?

Soție, mamă de nota zece și o carieră de invidiat, Andra Măruță are toate atuurile pentru a fi un model de urmat de celelalte vedete din lumea mondenă. Chiar și la capitolul sex appeal ea ține pasul cu vedetele actuale și este încă dorită de mulți bărbați. În ciuda acestui aspect, ea rămâne o femeie de casă și orientată întotdeauna către familie.

De asemenea, cuplul s-a ferit cu multă abilitate de orice scandal și se pare că le-a reușit, până acum.

Controversata dezvăluire

Unul dintre bărbații care și-ar dori o noapte pasională alături de artistă nu s-a mai putut abține și a dat în vileag acest lucru. Partea controversată vine însă abia acum, pentru că a făcut această mărturisire chiar în fața lui Cătălin Măruță.

Și cine a avut curajul să facă acest gest? Nimeni altul decât Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent, care a fost invitat în cadrul unei emisiuni prezentate de Măruță. Acesta a vrut să pună o întrebare mai incomodă, dar nu cred că se aștepta la un așa răspuns.

În cadrul emisiunii, Sorin Brotnei a fost provocat să răspundă întrebării, care se dorea a fi mai incomodă: „Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?”

Răspunsul la care nu se aștepta Măruță

Răspunsul artistului a fost scurt și pe măsura întrebării: Andra Măruță. Uimit atât de tare, Măruță a rămas, pentru câteva secunde, fără replică. După ce și-a revenit din acest șoc, a luat totul ca pe o glumă și a început să râdă: „Deci faci din astea …”

Glumă sau nu, se pare că frumoasa artistă Andra este cea care a câștigat titlul de cea mai dorită femeie în topul lui Sorin Brotnei.

Cântărețul a continuat să pună degetul pe rană și discuția a continuat: „Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”, a mai spus artistul. Amuzat, dar şi puţin încurcat, soţul Andrei a încercat să treacă rapid peste momentul controversat, adresând invitatului său următoarea întrebare.