Au apărut noi informații incendiare despre Corina Caciuc Bilcon. Ce făcea aceasta în Dubai cu adevărat. Imagini indecente din trecut cu noua iubită a lui Laurențiu Reghecamf

19 nov. 2021
Au apărut noi informații incendiare despre Corina Caciuc Bilcon. Ce făcea aceasta în Dubai cu adevărat. Imagini indecente din trecut cu noua iubită a lui Laurențiu Reghecamf
Laurențiu Reghecamf și Corina Bilcon

Corina Caciuc, cunoscută mai mult ca și Corina Bilcon este noua iubită a lui Laurențiu Reghecamf. Tânără în vârstă de 29 de ani este însărcinată și în luna mai îi va dărui celebrului antrenor un băiețel. Anamaria Prodan pare împăcată cu această idee, dar continuă să-și atace fostul soț cu orice ocazie. Aceasta l-a acuzat în presa italiană de abandon de familie.

Corina Caciuc a trimis prin intermediul avocatei sale mai multe notificări către presă invocând dreptul la viață privată. Interesant este că amenințările au fost direcționate doar către publicațiile unde nu are control. De exemplu în Fanatik și CanCan au apărut fotografii și informații pozitive despre aceasta.

Corina Caciuc Bilcon spune că nu este persoană publică și face apel la GDPR doar atunci când apar articole care nu-i sunt pe plan. Cei de la Click! nu au ținut cont de dorința ei și au publicat o serie de fotografii cu aceasta din perioada în care era nelipsită din cluburile de noapte din Dubai.

Imaginile o arată pe Corina în compania mai multor bărbați, iar într-un filmuleț cei de la Click spun că dansa lasciv. Ei sugerează în articol că noua iubită a lui Reghecamf și-ar fi câștigat traiul folosindu-se de atuurile fizice.

Relatările celor de la publicația Click! o pun pe Corina Caciuc Bilcon într-o lumină proastă

„Corina este, practic, de nerecunoscut! Avea părul blond platinat pe atunci și câteva kilograme bune în plus. În fotografiile ajunse printr-un e-mail pe adresa redacției Click!, amanta lui Reghe apare în compania a diverși bărbați, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi cunoscut, se pare, chiar în Dubai. Click! a intrat și în posesia unui filmuleț incendiar în care tânăra execută niște mișcări de dans, la o petrecere cu mai mulți admiratori.

Surse din anturajul fostului cuplu au dezvăluit pentru Click.ro că amanta antrenorului de la Universitatea Craiova ar fi prins momentul prielnic pentru a-l prinde în mreje pe acesta, profitând din plin de momentele în care Anamaria Prodan a plecat de la Dubai pentru a avea grijă de mama sa, Ionela Prodan, aflată la acel moment pe patul de moarte”, scriu cei de la Click!.

Articolul este însoțit de fotografii cu Corina Bilcon blondă, însă trebuie menționat că transformarea ei nu este chiar atât de mare. Singura diferență o constituie numărul de kilograme. Într-adevăr pare mai plinuță în pozele prezentate, dar acidul hialuronic din buze nu-i lipsea nici în trecut.

„L-a urmărit pe acesta șase luni în Dubai, știind programul acestuia pe dinafară. Anamaria Prodan era plecată atunci să-și salveze mama, pe celebra cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, în Cuba. A acționat prompt!, susțin surse din apropierea cuplului, pentru Click.ro.Tânăra s-ar fi învârtit într-un anturaj de fete descurcărețe venite din Europa tocmai la Dubai, pentru a petrece și care frecventau localurile de lux, ca hostesse, anunță și Romaniatv.net. De altfel, tânăra și-ar fi câștigat notorietatea chiar într-un concurs de hostesse.”, mai scriu cei de Click!.