Andreea Bălan o va lua razna. Bărbatul celebru care o ajută în secret pe Viviana Sposub să rămână la Kanal D. El este foarte îndrăgostit de ea

11 nov. 2021
Andreea Bălan o va lua razna. Bărbatul celebru care o ajută în secret pe Viviana Sposub să rămână la Kanal D. El este foarte îndrăgostit de ea

Viviana Sposub traversează cea mai bună perioadă a vieții ei. Relația cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a transformat-o peste noapte într-o veritabilă vedetă, iar acum a reușit să prindă un contract foarte bun cu Kanal D. Ea este una dintre marile favorite la câștigarea trofeului Bravo, ai stil! Celebrities.

Viviana Sposub pare și preferata juratului Maurice Munteau, care are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Spune că este fără doar și poate una dintre cele mai sexy din istoria show-ului, care numără deja șapte sezoane. Mai mult el se arată mereu impresionat de simțul artistic al acesteia și o sfătuiește doar să aibă grijă cum își construiește drumul spre succes.

Probabil încurajată de cuvintele frumoase ale lui Maurice Munteanu, Viviana Sposub spune că își pregătește și lansarea în muzică, iar rivala ei principală va fi chiar Andreea Bălan, care i-a și promis că o va da în judecată.

Și ca povestea să fie completă, concurenta de la Bravo, ai stil! a declarat că va avea un rol și în filmul iubitului său, Geroge Burcea. Va juca alături de mari actori ca Maia Morgenstern, Medeea Marinescu sau Marius Manole, dacă toate ies conform planului.

Cine o ajută pe Viviana Sposub să rămână la Kanal D?

Și dacă Maurice Munteanu este foarte critic cu alte vedete, cum este cazul Andei Adam, care a spus că vrea să plece din emisiune din cauza lui, ei bine iată că juratul are de spus și cuvinte dulci, dar doar despre Viviana.

„Daca mă întrebați pe mine, cea mai sexy este Sposub Viviana, de exemplu. Vorbesc pe realități. Mi se pare cea mai kinca, pe o glajbeala pe care și eu aș…Epatezi printr-o forță incredibila pe care o transmiți. Este vorba de un potențial sau nu. La tine este enorm și trebuie să ai grija ce faci și cu cine faci. Trebuie să nu semeni niciodată cu nimeni. Și să devii obsesiva. Și felicitări!”, a spus Maurice Munteanu.

Viviana a ținut să precizeze că ea rezistă în acest show pentru că bărbatul care o iubește cel mai mult îi este tot timpul alături. Chiar și când își alege hainele, merg împreună la cumpărături. Este vorba despre George Burcea, spre disperarea Andreei Bălan.

„Ne ajutam foarte mult. Este cel mai mare ajutor al meu în acest concurs pe lângă stilista, daca e să vorbim real. Mă ajuta cu absolut orice. Mergem împreună la stilista. Am fost în relații toxice și cu el mă sfătuiesc în ce privește competiția. M-a și ajutat într-una din Gale.”, a mărturisit vedeta.