Bianca Drăgușanu a publicat imagini cu Claudia Pătrășcanu GOALĂ! Aceasta se iubește cu un bărbat de 50 de ani. Dezvăluri explozive

18 oct. 2021
Bianca Drăgușanu a publicat imagini cu Claudia Pătrășcanu GOALĂ! Aceasta se iubește cu un bărbat de 50 de ani. Dezvăluri explozive

Oficial Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău. Acesta a fost suprins în compania unei blonde, în vârstă de 24 de ani și se spune că aceasta este noua lui cucerire. Totuși povestea pare trasă la indigo cu episoade mai vechi. Așa că nu se știe dacă în cele din urmă nu va reveni tot la Bianca.

Interesant este, însă faptul că fosta blondă a lui Bote este foarte nervoasă în ultima perioadă. Iar ținta ei este Claudia Pătrășcanu, încă în acte soția lui Gabi Bădălău. Între cele două se poartă un război rece de mai mult timp, dar acum se pare că a trecut la un alt nivel.

Bianca Drăgușanu a venit cu dezvăluiri explozive la prima oră a dimineții. Aceasta a postat pe Instagram fotografii cu Claudia Pătrășcanu goală, iar apoi a spus despre aceasta că de mai bine de patru luni are o relație cu un om de afaceri din Constanța, în vârstă de 50 de ani, zis Mache.

Ea a spus și că vrea să o dea în judecată pe soția lui Gabi Bădălău pentru toate calomniile și amenințările pe care aceasta i le-a adresat de-a lungul timpului. Ulterior a șters postarea, însă destul de târziu, pentru că presa preluase deja mesajul ei.

”Buna dimineața😍M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti. Acesta singură” mamă de copiii” de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar “ prietene”. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei.”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Cine ar fi iubitul secret al Claudiei Pătrășcanu

Aceasta nu s-a oprit aici și a continuat seria dezvăluirilor. A spus cine este noul iubit al Claudiei Pătrășcanu și a avertizat-o pe aceasta că ceea ce a postat acum este doar începutul. Așadar ceea ce este cu adevărat palpitant abia acum urmează. Doar că amenințările Biancăi au rămas în aer, pentru că dintr-un motiv neștiut, ea a renunțat la postare.

”Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc. Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port . Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta.

Bun, acum cu o mica parte a poveștii va tin la curent cu dovezi în curand, și că tot îi plac procesele si plimbarile București-Constanța o aștept în instanța pentru calomnie. Apropo, cred ca știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred ca știe ca sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la Bucuresti și pentu mine 🥰😘.”, a mai scris Bianca Drăgușanu pe Instragra.

La scurt timi a șters tot acest mesaj.