Bianca Drăgușanu nu mai este blonda! Schimbare totala de look: cum arata acum

08 nov. 2021
Bianca Drăgușanu nu mai este blonda! Schimbare totala de look: cum arata acum

Bianca Drăgușanu este o adeptă a operațiilor estetice, dar și a schimbărilor. Când vine vorba de modificări corporale, vedeta nu stă prea mult pe gânduri, căci aspectul fizic este cel mai important pentru ea.

De această dată, Bianca Drăgușanu a optat pentru o schimbare de look. Vedeta nu mai este blondă, ci șatenă, iar schimbarea a fost primită cu brațele deschise de fanii săi.

Mii de urmăritori au apreciat imaginea în care Bianca Drăgușanu poartă o ținută extrem de sexy și arată complet diferit. Nu știm însă dacă diva chiar s-a vopsit, sau este vorba doar despre o perucă, în condițiile în care vedeta face publicitate atât la peruci cât și la extensii de păr prin intermediul rețelelor de socializare.

Nu ar fi oricum exclus ca Bianca Drăgușanu să fi decis să își schimbe culoarea părului. La un momendat, vedeta mărturisea că este o adeptă a update-urilor când vine vorba de aspectul ei fizic, atâta timp cât se simte bine în pielea ei.

”Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Mulți s-au întrebat câte operații estetice a ajuns să aibă diva având în vedere aspectul ei fizic demn de invidiat. Medicul ei estetician, Alexandra Filip povestea la un momendat că Bianca Drăgușanu are mai multe injectări făcute, botox, rinoplastie, dar și două intervenții chirurgicale la sâni.

Talia vedetei nu a suferit însă nicio operație, ci doar este rezultatul unui program sportiv intens.

”Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.

Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală”, povestea medicul Alexandra Filip, la Teo Show.