Bianca Drăgușanu, ofertă de nerefuzat de la PRO TV și Cătălin Măruță. Răspunsul blondei a luat prin surprindere pe toată lumea

12 nov. 2021
Bianca Drăgușanu, ofertă de nerefuzat de la PRO TV și Cătălin Măruță. Răspunsul blondei a luat prin surprindere pe toată lumea

Bianca Drăgușanu este atentă la orice detaliu. Vedeta nu iese din casă fără machiaj, are grijă să aibă o ținută impecabilă, dar și un aspect fizic demn de invidiat, iar toate operațiile estetice pe care și le-a făcut până acum confirmă asta. 

Cum nimeni nu a văzut-o fără machiaj de prea multe ori, prezentatorul de la PRO TV, Cătălin Măruță, s-a gândit să îi facă divei o propunere incendiară. Acesat a întrebat-o dacă are de gând să vină să se demacheze în direct în cadrul emisiunii sale.

”Ce zici dacă vii odată la TV să te demachezi, live?”, este propunerea pe care i-a făcut-o Cătălin Măruță fostei asistente TV.

Bianca Drăgușanu nici nu a stat pe gânduri și a luat propunerea ca o afacere. Ea i-a spus lui Cătălin Măruță că se va demachia în direct doar dacă este plătită bine. Ba mai mult de atât, vedeta spune că nu ar fi prima oară când face asta, adăugând că în urmă cu ceva timp o altă emisune i-a făcut o astfel de propunere.

”Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Oricum ar fi, vedeta spune că nu are nicio jenă în a refuza o astfel de provocare, având în vedere faptul că se consideră o persoană frumoasă cu și fără machiaj.

Ce operații estetice are Bianca Drăgușanu

”Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, a spus fosta prezentatoare de la Kanal D.

Dincolo de machiaj, să nu uităm de operațiile estetice pe care Bianca Drăgușanu le are. De-a lungul anilor, vedeta a tot trecut pragul medicului estetican și nu are de gând să se oprească. Recent ea a anunțat că vrea să își schimbe forma buzelor, până în momentul în care va arăta așa cum își dorește.

Bianca Drăgușanu are oricum intervenții chirurgicale la nivelul buzelor. Vedeta mai are și un botox la nivelul feței, rinoplastie la nas, dar și două intervenții chirurgicale pe care și le-a făcut pentru mărirea sânilor.

”Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale”, povestea medicul estetician al vedetei în urmă cu ceva timp.