Care este numele real al lui Carla’s Dreams. Nu este bărbatul care credea toată lumea. Identitatea lui este alta

23 sept. 2021
Care este numele real al lui Carla's Dreams. Nu este bărbatul care credea toată lumea. Identitatea lui este alta

Carla’s Dreams își ascunde chipul și identitatea de mai bine de zece ani sub un machiaj complex. Nimeni nu-l poate recunoaște pe stradă, iar fanii nu-i cunosc numele adevărat. Mult timp s-a speculat că Andrei Țăruș este numele lui real.

De fapt dezvăluirea acestei identăți a fost făcut de presa din Rusia, care au arătat că acesta ar fi fostul membru al trupei “In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova.

Doar că se pare că lucrurile nu ar sta chiar așa. Un lucru este cert. Carla’s Dreams este originar din Republica Moldova și are mare succes nu numai datorită pieselor sale superbe, dar și a misterului care roiește în jurul lui.

Care este numele real al lui Carla’s Dreams

În prezent, acesta este și jurat la SuperStar România alături de Smiley, Marius Moga și Raluka. El a fost foarte impresionat de numărul unei compatrioare de-alea sale, Daniela Bejan. Tânăra a povestit într-o manieră pozitivă viața ei tristă, iar Carla’s Dreams a început să plângă, arătând practic că a trăit aceeași viață cu a ei.

Raluka i s-a adresat artistului cu Sergiu, așadar se pare că nu Andrei Țăruș este numele lui. Momentul impresionant a fost urmărit pe Youtube de aproape 500.000 de persoane și a ajuns în trending pe locul 10.