Care este vârsta reală a celebrei Denise Rifai? Vedeta a încercat mult timp să-și ascundă anii

25 oct. 2021
Care este vârsta reală a celebrei Denise Rifai? Vedeta a încercat mult timp să-și ascundă anii
Denise Rifai fără machiaj. Foto: Facebook

Denise Rifai are deja o carieră solidă în televiziune, cu mulți ani de experiență. Mulți s-au întrebat ce vârstă are, dar ea a evitat mereu răspunsul la această întrebare. Așa cum nu a dorit să discute nici despre viața ei sentimentală. Spune că iubește, este iubită, dar că nu vrea să dea detalii pe acest subiect.

Denise Rifai se află pe coperta Revistei Unica de luna aceasta și speră că numărul respectiv să se vândă foarte bine. Astfel publicul a aflat și ce vârstă are de fapt și când este născută.

Denise Rifai are 36 de ani, pe care i-a împlinit pe 26 septembrie. Face parte din generația 1985 și a urmat cursurile Academiei de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale. Ea face parte din ultima promoție care a prins 4 ani obligatoriu. Apoi s-a trecut la sistemul Bologna cu 3 ani + 2 de master.

Denise Rifai a urmat și Facultatea de Litere, secția Engleză – Arabă. Vedeta provine dintr-o familie foarte bogată, tatăl său fiind un influent om de afaceri, de profesie arhitect, de origine arabă.

Denise Rifai și-a supărat cumplit tatăl

„Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică.
Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău”.

Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva.

Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, mărturisea Denise Rifai într-un interviu mai vechi.

Astăzi aceasta este una dintre cele mai în vogă vedete de televiziune. A semnat în urmă cu aproape un an un contract cu Kanal D, după zece ani petrecuți la Realitatea TV, iar asta i-a adus și mai multă notorietate și faimă.

De altfel, e a și primit mai multe premii în cadrul galelor organizate de mai multe reviste, care au dorit să performeze performanța în diferite domenii de activitate.