Câte clase are de fapt Tavi Clonda? Gabriela Cristea a evitat mereu acest subiect, dar s-a aflat tot adevărul

06 iun. 2022
Câte clase are de fapt Tavi Clonda? Gabriela Cristea a evitat mereu acest subiect, dar s-a aflat tot adevărul
Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram

Tavi Clonda a devenit cunoscut în showbiz-ul românesc și chiar este un nume important în industria muzicală de la noi din țară. Cu toate acestea, studiile sale nu au nicio legătură cu profesia pe care o are acum, iar puțini sunt cei care chiar știu despre acest lucru.

Tavi Clonda a devenit imediat plăcut de către public. Cu toate că este extrem de cunoscut în showbiz-ul de la noi din țară, puțini sunt cei care știu că studiile sale nu au nicio legătură cu muzica. Mai precis, soțul Gabrielei Cristea a urmat cursurile Facultății de Inginerie Aviatică și meseria lui de bază este inginer aerospațial.

„Eu mai râd şi mai glumesc cu Tavi. El este inginer de aeronave, dar nu a profesat niciodată pentru că pasiunea lui era muzica. I-ar fi stat mult mai bine la Conservator, fie vorba între noi. Vă daţi seama… între Consevator şi Facultatea de Inginerie Aviatică, Politehnică, ce-o fi făcut el acolo… aerovane… Matematica şi muzica se împletesc. Ne-a ajutat acum când ne construim casa că ştie să citească o planşă”, a spus Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a avut probleme în căsnicie

Tavi Clonda și-a unit destinul cu cel al Gabrielei Cristea în anul 2019. De atunci, cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste din care au rezultat două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

La fel ca în orice căsnicie, cei doi au trecut și prim momente mai puțin plăcute, însă au reușit să treacă peste.

”Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire! Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, a spus Tavi Clonda.