Câte operații estetice are Anamaria Prodan și cum arăta aceasta când avea vârsta iubitei lui Reghe, Corina Bilcon Caciuc

24 oct. 2021
Câte operații estetice are Anamaria Prodan și cum arăta aceasta când avea vârsta iubitei lui Reghe, Corina Bilcon Caciuc

Între Anamaria Prodan și Corina Caciuc, cunoscută ca și Corina Bilcon, există o diferență de vârstă de 20 de ani. Mai exact tânăra iubită a lui Laurențiu Reghecamf are 29 de ani, în timp ce rivala sa va împlini 49 pe 17 decembrie. Ambele arată foarte bine, însă una dintre ele a vizitat intens chirurgul estetician.

Anamaria Prodan nu și-a făcut nicio operație estetică la nivelul feței, însă implantul cu silicoane este evident. Ea are un trup extrem de tonifiat și se vede că merge mult la sală și urmează un regim de viață ca la carte. Impresara a ținut să precizeze că tenul ei arată impecabil pentru că l-a îngrijit și nu pentru că s-a intervenit asupra lui.

”Îmi e frice de ace. Nu îmi fac nimic la față. Dr Delia Thiess îmi face conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăiești bine. Nu se fac, după părerea mea, operații estetice că-ți spune unul și altul.

Sau mai rău “fac și eu să arăt ca nu știu ce vedetă“ – o prostie. Femeile fără personalitate vor să arate la fel că mai știu eu cine. Dacă te uiți prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluți dacă le-ai mai salutat și acum 5 minute. Penibile”, spunea Anamaria Prodan în urmă cu mai mult timp.

Ce operații estetice are Corina Bilcon

Impresara purta în trecut părul mereu în celebrele codițe, care erau un fel de brand personal. Abia în ultimii ani aceasta și-a schimbat coafura și arată mult mai bine așa.

De cealaltă parte, Corina Bilcon ar avea mai multe intervenții estetice. În mod cert la buze, unde este evident acidul hialuronic, dar se pare că s-ar fi intervenit și la nas și sâni. Aceasta provine dintr-o familie simplă din județul Botoșani, dar a reușit să-și clădească singură un drum în viață, după ce a ajuns în Dubai. Acolo se spune că ar fi lucrat ca escortă de lux, dar ea susține că are o licență în management și că este o femeie respectabilă.

Corina Bilcon a amenințat-o pe Anamaria Prodan că o da va în judecată pentru calomniile aduse. Impresa a postat pe Instagram mai multe mesaje primite de la internauți care arătau că iubita lui Reghe ar fi prestat servicii sexuale pe 200 de dolari și că în trecut arăta complet diferit față de diva care este acum.