Mihai Bendeac s-a angajat la stat! Ce job are și câți bani primește în fiecare lună! Suma imensă pe care o încasează și de la Antena 1 pentru iUmor

31 oct. 2021
Mihai Bendeac s-a angajat la stat! Ce job are și câți bani primește în fiecare lună! Suma imensă pe care o încasează și de la Antena 1 pentru iUmor
Cătălin Măruță îl îmbrățișeză pe Mihai Bendeac. Foto: Facebook

La 38 de ani, Mihai Bendeac are tot ce-și poate dori din punct de vedere profesional. Este unul dintre cei mai apreciați și bine plătiți actori de pe casă, trăiește în apartamentul visurilor sale și se bucură de faima pe care o are.

Acesta spune că marea lui problemă este că se îndrăgostește repede, pune pasiune, dar totul durează doar 24 de ore, după care își pierde interesul. În podcastul lui Cătălin Măruță el a dezvăluit că a avut doar 3 iubite în viața lui și că nu mai folosește prezervativ de când avea 19 ani. Nici bolile sexuale nu l-au speriat.

Chiar el a recunoscut că a avut Chlamydia de trei ori. Toate aceste mărturisiri fără perdea îl fac pe Mihai Bendeac un personaj foarte iubit de public. El este complet transparent și nu-și ascunde nici slăbiciunile. Spune că suferă de depresie și anxietate, dar nimeni n-ar bănui asta dacă îl vede în juriul iUmor.

De ce primește Mihai Bendeac bani de la stat

Pentru prestația lui, Antena 1 îl plătește foarte bine. De exemplu, anul trecut Mihai Bendeac i-a donat tatălui său 200.000 de euro, bani pe care i-a obținut doar din contractul pe care-l are cu trustul Intact.

Acest amănunt se află în declarația de avere a lui Mihai Bendeac, pentru că da, actorul este angajatul statului sau mai bine zis el este plătit din bani publici.

Mai exact este angajat al Teatrului de Comedie, în urma unui examen pe care l-a dat în anul 2018 și unde a obținut gradul profesional IA. Salariul lui se ridică la 9.700 lei brut, adică aproximativ 6.000 de lei net în fiecare lună.