Ce a răspuns Zarug la întrebarea obsesivă dacă este femeie sau bărbat. Concurentul de la Asia Express lămurește lucrurile

20 oct. 2021
Ce a răspuns Zarug la întrebarea obsesivă dacă este femeie sau bărbat. Concurentul de la Asia Express lămurește lucrurile

Zarug este femeie sau bărbat? O întrebare care i se pune obsesiv concurentului de la Asia Express, dar și celor care-l cunosc. Mai mult decât atât, fanii emisiunii caută răspunsul la această întrebare folosind foarte des Google.

Mihai Dan Zarug este oficial în buletin bărbat. Acesta a absolvit cursurile Facultății de Drept și chiar a profesat ca și jurist timp de doi ani. Apoi a ales designul vestimentar pentru că nu se regăsea. Părinții lui sunt persoane deosebit de influente. DETALII AICI

Zarug a apărut în prim plan prima dată prin participarea lui la Chefi la Cuțite, apoi treptat a devenit și influencer. Are aproximativ 30.000 de urmăritori pe Instagram, la fel ca și colega lui de echipă, Lorelei Bratu.

Pe parcursul competiției Asia Express, acesta a reușit să se certe cu mare parte dintre concurenți. Pe Mihai Petre și Cosmin Natanticu chiar i-a jignit. Nici coechipiera lui nu s-a lăsat mai prejos și a intrat în conflict cu surorile Buble. Cei doi nu au depus la fel de mult efort ca restul arătând un dezinteres total pentru concurs.

Zarug răspunde clar: este femeie sau bărbat?

De altfel, în multe dintre probe, ei aleg să nu depună niciun efort și nu-i interesează pe ce loc ajung. Cu toate acestea, oamenii sunt foarte curioși să afle detalii despre ei. Cea mai mare curiozitate a publicului rămâne cea legată de sexul lui Zarug: este femeie sau bărbat.

Ei bine, acesta  dat un răspuns amplu pe rețelele de socializare, după ce a fost întrebat obsesiv acest lucru.

„Mi-am adus aminte recent de ultima oară când am fost la ștrand cu plăcere. Lebăda se chema. Aveam vreo 13 ani. Eram cu un grup de prieteni, cunoscuți și mai puțin cunoscuți. Ne-am hlizit, țopăit, sărit în apă… Stăteam întins pe burtă sprijinit în coate și fumam când m-am simțit sufocat de greutatea unui corp, același cineva care mă ținea paralizat sub greutatea lui, mă apucă de sâni și îmi spune râzând: «Tu te crezi pe Coasta de Azur să vii la plajă fără sutien?»

M-am prefăcut amuzat de «glumă», mi-era oricum prea frică să ripostez, dar am simțit cum mi se sfâșie sufletul să fiu dat de gol că nu-s precum ceilalți, că atrag atenția fără să vreau. Aș fi vrut să dispar. Am învățat în timp să dispar, să fug de tot ce mă dădea de gol și-mi amintea mereu că e un hău adânc între mine și ei. În timp m-am obișnuit să trăiesc disimulat. Mi se părea că-s campion la ascuns ceva ce oricine putea vedea cu ochiul liber și fără cine știe ce efort: Nu-s precum ceilalți.

Evident că atunci când am început să devin Madonna, unele dintre primele mesaje sunau ca mai sus. Evident că m-am întors pe ștrand. De data asta nu mai voiam să tac, m-aș fi răzbunat pentru toate celelalte dăți când am tăcut, aș fi urlat cibernetic că după atâția ani am ajuns tot acolo. ADVERTISING Numai că de data asta mi-am amintit cum mă jucam cu aceleași întrebări ale copiilor puse în cor din ușă, când o luam pe nepoata mea de la grădiniță. Și am răspuns ca unui copil când sare calul: «Aș zice ca sunt OM în primul rând. Cred că nu te-ai gândit la asta și că nu e tocmai o întrebare drăguță și nici originală.»

Și scrie dracu asta înapoi «Nu că știi… că… nu voiam să… oricum esh blanao te urmăresc la teve » M-a bușit râsul ce repede a capitulat, pentru că, de fapt, omul uitase că stă de vorbă cu alt om, în sm eram doar o poză pe care să o critici. Și-a amintit și el repede că, privite din altă perspectivă, «dilemele» lui legate de mine nu erau deloc importante. Dacă vrem să ne placem, ne placem oricum. PUNCT. Doar că avem nevoie câteodată de cineva să ne reamintească”, a scris Zarug pe una dintre rețelele de socializare.