Ce bea Andreea Mantea în fiecare seară pentru a adormi ușor! Vedeta se îngrășase enorm. Mulți români fac greșeala ei

15 oct. 2021
Ce bea Andreea Mantea în fiecare seară pentru a adormi ușor! Vedeta se îngrășase enorm. Mulți români fac greșeala ei
Sursa foto: Instagram

Vedeta de televiziune se îngrășase în ultima perioadă, acest lucru și din cauza unui prost obicei pe care-l avea. Însă Andreea Mantea și-a dat seama de greșeală și a renunțat la acest gest, dar și la alimentația care nu-i făcea mereu bine la siluetă. Cum a reușit vedeta să revină la silueta pe care și-o dorea?

Andreea Mantea mărturisește că nu a fost ușor pentru ea și chiar dacă nu a urmat o dietă minune, ea reușit să revină la silueta de dinainte. Ea spune că în primul rând a renunțat la mâncarea care, deși îi plăcea foarte mult, nu-i făcea bine deloc. Astfel, ea a spus că a trebuit să scoată din alimentație prăjelile, pizza, zahărul, pastele. Pe de altă parte, s-a decis să meargă și la sală, iar acest lucru s-a văzut.

Dar poate cel mai greu lucru a fost acela de a renunța la berea pe care obișnuia să o bea seara, înainte de culcare și care o ajuta să adoarmă mai ușor. Chiar dacă în vacanță nu respectat cu prea mare strictețe acest lucru, Andreea Mantea intenționează să reia acest regim și să revină la sală.

De asemenea, o contribuție a avut și suferința prin care a trecut, după ce vedeta s-a infectat recent cu coronavirus. Atât ea a fost infectată, cât și fiul ei și nu au trecut chiar foarte ușor prin boală.

Reacții și critici pe seama siluetei ei

Pe de altă parte, s-au făcut speculații de multe ori că ar fi însărcinată, dar lucrurile nu stau chiar așa. Chiar dacă s-a confruntat de multe ori cu reacții și critici din partea fanilor și presei legate de acest subiect, Andreea Mantea a dat cărțile pe față dorind să lămurească situația. Într-o postare pe conturile ei de socializare ea a spus că suferă de o boală.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit …”, a mărturisit Andreea Mantea pe InstaStory.