Ce diferență enormă de înălțime și vârstă există între Alex Velea și Antonia. Este greu de ghicit din fotografii

17 oct. 2021
Ce diferență enormă de înălțime și vârstă există între Alex Velea și Antonia. Este greu de ghicit din fotografii
Sursa foto: Instagram

În ciuda faptului că Antonia și Alex Velea au fost implicați în scandaluri în ultima vreme, de multe ori fără voia lor, cei doi rămân unul dintre cele mai populare și perfecte familii din România. Ei sunt împreună de opt ani și au doi copii, iar de curând artistul a și cerut-o în căsătorie.

În cazul lui Alex Velea nu a fost vorba de o chestiune de curaj, numai că separarea Antoniei de Vincenzo Castellano a durat ceva mai mult, divorțul fiind finalizat în acte abia anul trecut. Cu prima ocazie, artistul a și cerut-o în căsătorie ceea ce înseamnă că în curând vor deveni o familie și în acte.

Mai exact, în dimineața zilei de joi, 22 iulie, Alex Velea a postat o poză pe contul său de Instagram cu iubita sa purtând un inel cu diamante. El a transmis și mesajul: „A zis Da. Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”.

Comentarii pe seama diferenței de înălțime

Încă din momentul când relația lor a devenit publică, în urmă cu mulți ani, cei doi au avut parte de multe comentarii, uneori răutăcioase, în privința diferenței de înălțime. Chiar dacă de cele mai multe ori nu se vede acest lucru cu ochiul liber, Alex Velea măsoară 1,68, în timp ce partenera lui de viață are 1,78m, scrie VoceaBanilor.ro.

Bineînțeles că acest lucru nu i-a deranjat câtuși de puțin pe cei doi. Se iubesc, arată bine împreună și de multe ori Antonia nu se sfiește să apară la evenimente purtând tocuri, ceea ce face diferența de înălțime și mai vizibilă.

Diferența de vârstă nu e așa mare

Dacă despre această diferență s-a vorbit mult, legat de vârstă nu s-a spus mare lucru. Între cei doi diferența este mică, Alex Velea având 37 de ani, iar viitoarea lui soție, 32. Până la această vârstă Antonia a dat naștere la trei copii.

Primul copil l-a avut în căsătoria anterioară cu italianul Vincenzo Castellano. Fetița lor, Maya locuiește, în Italia cu bunicii ei, iar mama sa își exprima adesea dorul pe care-l simte pentru că are copilul departe, prin intermediul rețelelor de socializare.