Ce făcea Lidia Buble în trecut pentru bani? Primea 100 de lei pe zi. Nimeni nu a știut. Totul a fost făcut public

25 apr. 2022
Ce făcea Lidia Buble în trecut pentru bani? Primea 100 de lei pe zi. Nimeni nu a știut. Totul a fost făcut public

Lidia Buble a oferit un interviu în care a vorbit despre copilăria sa și despre cum a strâns primii bani. Artista spune că mereu a fost o fire independentă și că și-a dorit să aibă banii ei proprii.

Lidia Buble a povestit că de mică și-a dorit să fie independentă, motiv pentru care, într-o vară, artista a lucrat cot la cot cu tatăl ei într-un cimitir. Artista spune că în timp ce prietenii și frații ei se distrau, ea a preferat să facă niște bani.

”Am lucrat cu tata în cimitir, într-o vară. Toată vacanța mea de vară, toți copiii, toți colegii, inclusiv frații mei, mai mergeau pe la ștrand, mai făceau una, alta. Eu am preferat să îmi fac un bănuț, să am banii mei, pentru că am fost o persoană independentă de când mă știu și îmi place să fie bani munciți de mine.

Eu am știut ce înseamnă munca de mică. Și tata mi-a spus: „Dacă vii cu mine în cimitir și mă ajuți în fiecare zi”, primeam un milion pe zi de la tata!”, spune Lidia Buble.

Lidia Buble a fost un copil asumat

În cadrul aceluiași interviu, Lidia Buble a povestit că dintre toți cei 11 copii, ea a fost cea care a făcut doar ce a vrut. Din acest motiv, spune artista, atunci când tatăl său a aflat că vrea să facă muzică i-a fost frică de faptul că aceasta ”s-ar putea pierde”.

”Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd.

Adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă!”, a mai spus Lidia Buble.