Ce înălțime are Gina Pistol și ce vârstă fragedă avea când a pozat prima dată în Playboy? Cum a ajuns aceasta de la vânzătoare în Ferentari, vedetă de top

12 oct. 2021
Ce înălțime are Gina Pistol și ce vârstă fragedă avea când a pozat prima dată în Playboy? Cum a ajuns aceasta de la vânzătoare în Ferentari, vedetă de top

La 40 de ani, Gina Pistol a atins apogeul în carieră, dar și în viața personală. Aceasta și-a dorit enorm o familie și după multe încercări eșuate cu bărbați celebri ca Alin Cocoș sau Codin Maticiuc, a reușit să-l cucerească definitiv pe Smiley.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani, dar la început artistul nu a vrut să-și asume relație. Treptat lucrurile s-au schimbat, iar astăzi Smiley este foarte fericit și mândru alături de partenera lui de viață și de micuța lor.

Gina Pistol a ajuns vedetă datorită pictorialelor în Playboy. Primele poze nud le-a realizat în anul 2000, când avea doar 19 ani. Dan Boerescu a povestit în urmă cu ceva timp în cadrul Teo Show că el a fost cel care a descoperit-o. La acel moment, iubita lui Smiley era vânzătoare, făcea copii xerox în Ferentari, spune el.

Pentru că a considerat că are abilitățile necesare pentru a atrage atenția sexului puternic a transformat-o în iepuraș Playboy, iar de aici a început drumul Ginei Pistol spre succes. Pas cu pas și-a clădit și o carieră în televiziune, ea fiind prezentatoarea a celor mai urmărite emisiuni ale postului, Chefi la Cuțite și Asia Express.

Ce înălțime are Gina Pistol și de ce nu spune dacă a dat sau nu BAC-ul

Acum a fost, însă înlocuită de Irina Fodor și nu se știe dacă-și va mai primi poziția înapoi. Momentan ea se bucură de micuța ei, Josephine, de care are foarte multă grijă.

Gina Pistol susține că are o înălțime de 1.66, dar apropiații spun că ar fi mai scundă de atât. Oricum diferența dintre ea și Smiley este considerabilă, el măsurând 1.85. Chiar și așa, din punct de vedere estetic, formează un cuplu foarte frumos. În ceea ce privește studiile, el a terminat ASE, Faculatatea de Comerț, în timp ce despre ea nu se știe nici dacă a absolvit sau nu examenul de bacalaureat pentru că a evitat mereu răspunsul la această întrebare.

Trebuie menționat și faptul că Gina Pistol a suferit numeroase operații estetice de-a lungul timpului. Practic nu a mai rămas nimic din femeia de acum 20 de ani. Cum arăta înainte de intervenții puteți vedea AICI.