Ce înălțime, ce vârstă și câte kilograme are Lorelei Bratu de la Asia Express? Cum arată în costum de baie

19 sept. 2021
Ce înălțime, ce vârstă și câte kilograme are Lorelei Bratu de la Asia Express? Cum arată în costum de baie
Lorelei Bratu și Zarug la Asia Express

Lorelei Bratu și Zarug formează una dintre cele mai colorate echipe de la Asia Express. Primul episod a fost difuzat sâmbătă seara și deja cifrele de audiență au sărit în aer. Reality show-ul s-a clasat pe locul 1 pe toate categoriile de public.

Lorelei Bratu și Zarug au fost aleși de producătorii Antena 1 la categoria influenceri. Ediția trecută au fost preferate două blonde celebre și sexy, Alina Ceușan și Carmen Grebișan. Acum s-a încercat să se vină cu ceva inedit, iar publicul a vrut să afle cât mai multe despre Lorelei.

Ei bine aceasta are vârsta de 32 de ani și a lucrat mult timp în PR, la mai multe agenții. Ulterior a decis să înceapă un proiect pe cont propriu și s-a promovat ca model plus size, adică model pentru femeile cu multe kilograme în plus.

Ce înălțime are Lorelei și câte kilograme are

Lorelei Bratu are o înălțime de 1,65 cm și o greutate e aproximativ 90 de kilograme. Mulți au criticat-o când a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea în ținute foarte decoltate și mulate, dar asta nu a deranjat-o. Nu are nicio problemă în a-și expune corpul exact așa cum este el în acest moment.

„Au fost ani de zile în care m-am chinuit să slăbesc, am ținut toate dietele de pe lumea asta și am fost la zeci de nutriționiști și săli de sport. Cred că aș putea scrie jurnale motivaționale și cărți de nutriție. Eram convinsă că în momentul în care voi fi slabă, toate problemele mele vor dispărea că prin magie și că voi fi cea mai fericită femeie de pe lumea asta. Până într-o zi în care m-am oprit din vâltoarea asta, mi-am dat seamă că am un corp diferit, că nu voi arăta niciodată ca fetele din reviste și că asta nu mă face cu nimic mai prejos. Am încetat să mai aștept să slăbesc pentru a face toate lucrurile pe care mi le doream. M-am simțit liberă și am început să trăiesc. Poți să fii grasă și fericită, să știi!”, povestea Lorelei Bratu într-un interviu mai vechi.

Lorelei Bratu în costum de baie. Foto: Facebook

Cine formează cele 9 echipe ale sezonului 4 Asia Express

Cei 18 concurenți vor avea de parcurs „Drumul Împăraţilor”. Pentru asta vor trebuie să meargă mulți kilometri în trei ţări pline de provocări: Turcia, Georgia, Azerbaidjan.

Cele 9 echipe sunt formate din vedete și apropiați ai lor:

  • Connect-R şi Shift
  • Lidia Buble şi Estera (sora ei)
  • Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
  • Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
  • Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
  • Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
  • Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
  • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
  • Lorelei şi Zarug