Ce iubită celebră avea Cătălin Măruță când s-a îndrăgostit de Andra? S-a despărțit de aceasta pentru care astăzi îi este soție

10 oct. 2021
Ce iubită celebră avea Cătălin Măruță când s-a îndrăgostit de Andra? S-a despărțit de aceasta pentru care astăzi îi este soție
Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță întruchipează familia perfectă și formează fără doar și poate unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Ei au împreună și doi copii, pe Eva și David Măruță, care sunt deja mici vedete și au mulți fani în mediul online.

Andra și Cătălin Măruță s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2005, iar el s-a îndrăgostit imediat de ea și încă foarte intens, deși era implicat într-o relație stabilă. Prezentatorul PRO TV era la acel moment angajatul TVR și modera emisiunea Tonomatul de pe 2. Producătoarea era Iulia, fiica lui Ovidiu Ioanițoaia, femeie cu care forma un cuplu de mai bine de doi ani.

Dar asta nu l-a împiedicat să-i dacă ochi dulci Andrei, care nu era deloc interesat de el. Mai ales că avea părul lung Cătălin Măruță, iar ei nu-i plăcea deloc acest lucru.

Andra nu l-a plăcut deloc pe Cătălin Măruță

”Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, mărturisea Andra în urmă cu mai mult timp.

Cătălin Măruță a apărut apoi în unul din videoclipurile ei și la scurt timp s-a și despărțit de Iulia. Apoi a început oficial o frumoasă poveste de iubire cu cea care astăzi îi este soție.

Andra avea și ea un iubit în acea perioadă, pe Dragoș Caploiu, component al trupei Groove. Relația a durat mai bine de doi ani și jumătate, iar ruptura s-a produs din cauza lui. Ea a suferit enorm, iar Cătălin Măruță a fost balsamul perfect pentru durerea provocată de cel care îi frânsese inima.