Ce vârstă are Oana Cuzino și cu ce milionar celebru a fost căsătorită? Ea pare cu mult mai tânără decât este

09 oct. 2021
Ce vârstă are Oana Cuzino și cu ce milionar celebru a fost căsătorită? Ea pare cu mult mai tânără decât este
Sursa foto: Facebook

Oana Cuzino, fosta vedetă a Pro TV, cunoscută pentru emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, are, deși mulți nu i-ar da această vârstă, 50 de ani. Cu toate acestea, ea se menține într-o formă de invidiat. Ceea ce este mai puțin cunoscut este căsătoria și divorțul de un influent om de afaceri israelian. Ce relație au acum cei doi și cu ce proiecte se ocupă Oana Cuzino?

Oana Cuzino a fost căsătorită cu un influent om de afaceri israelian pentru 12 ani. Yoav Stern, o persoană foarte discretă de fel, a intrat însă în lumina reflectoarelor odată cu divorțul său de vedeta Pro TV în 2014. Acesta și-a refăcut rapid viața după separare și a avut multe iubite, vehiculându-se chiar că printre cuceririle acestuia s-a numărat și Tania Budi.

După despărțirea de Oana Cuzino, afaceristul a redevenit discret, însă paparazzii de la EVZ l-au surprins într-o fotografie într-o cafenea. În vârstă de 70 de ani, acesta a suferit câteva intervenții chirurgicale și acum nu i-ai da mai mult de 45-50 de ani.

Afaceristul Yoav Stern și Oana Cuzino au rămas prieteni după divorț.

Partajul i-a adus câteva milioane de euro

În ciuda divorțului, Oana Cuzino și Yoav Stern au rămas în continuare în relații bune și continuă să se respecte reciproc. De asemenea, afaceristul rămâne foarte apropiat de fiica sa.

„Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul. Mai mult decât orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţă înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”, spunea Oana Cuzino atunci.

În urma procesului de partaj, vedeta s-a ales cu câteva milioane de euro în plus. Cu toate acestea, averea omului de afaceri israelian este mult mai mare. Un exemplu este doar colecția sa de ceasuri, care ar valora peste 3 milioane de euro.

Între timp, Oana Cuzino a încheiat și lunga perioadă de colaborare cu postul Pro TV. În timp ce a fost înlocuită de Mihaela Bilic, Oana Cuzino a decis acum să se concentreze pe propriul ei proiect media, doc.ro.