Ce vârstă are Patrizia Paglieri de la Asia Express? Cine este iubitul ei superb și cu câți ani este mai tânăr decât ea

19 oct. 2021
Ce vârstă are Patrizia Paglieri de la Asia Express? Cine este iubitul ei superb și cu câți ani este mai tânăr decât ea
Patrizia Paglieri și fiul său, Franceso la Asia Express

Patrizia Paglieri de la Asia Express iubește Italia, dar culmea a venit în România pentru o viață mai bună. Deși vorbește des în italiană, ea locuiește în țara noastră încă din anul 1993. I-a fost grea adaptarea, dar astăzi este foarte fericită în București, unde are și propriul restaurant.

Patrizia Paglieri a fost jurată la MasterChef, dar și concurentă în reality show-ul Ferma de la PRO TV, unde a mers alături de fiul ei, Francesco Paglieri, ca și la Asia Express. Cei doi formează una dintre cele mai simpatice și îndrăgite echipe din Sezonul 4, prezentat de Irina Fodor.

Patrizia Paglieri arată foarte bine și nu se rușinează cu vârsta ei. Are 50 de ani, este în formă maximă, are grijă de mănâncă, face sport și nu ezită nici să apeleze la clinicile de înfrumusețare atunci când este cazul.

Cine este iubitul Patriziei Paglieri de la Asia Express

Până acum a evitat să vorbească despre viața ei sentimentală, dar în cele din urmă a recunoscut că se iubește cu un italian din Sicila de patru ani. Cei doi se vizitează des, dar din cauza pandemiei au fost nevoiți să stea mai mult la distanță.

Iubitul Patriziei Paglieri locuiește în Italia și este cu doi ani mai mic decât ea. Și el se menține foarte bine și în plus o face fericită pe simpatica concurentă de la Asia Express.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 48 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine.

Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu.

Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a declarat Patrizia Paglieri pentru click.ro.