Cea mai mare rivală a Danei Budeanu! Cine este femeia celebră pentru care a fost părăsită de soțul său, Radu Budeanu

21 oct. 2021
Cea mai mare rivală a Danei Budeanu! Cine este femeia celebră pentru care a fost părăsită de soțul său, Radu Budeanu
Dana Budeanu

La 42 de ani, Dana Budeanu arată superb. Acesta spune că mănâncă foarte multe prăjituri ori de câte ori are chef, însă silueta ei demnă de invidiat nu spune același lucru. Puțini știu, dar designerul a suferit o dramă imensă în urmă cu mai mulți ani, când soțul său, Radu Budeanu, patronul CanCan, ProSport, Ciao și Gândul a divorțat de ea pentru altă femeie.

Cristina Săvulescu este și ea astăzi tot designer vestimentar, dar în trecut a fost model. Ea s-a impus pe piața divelor de Dorobanți ca iubită de fotbaliști, iar apoi a fost dată drept exemplu pentru că operațiile estetice care-i fuseseră făcute erau perfecte. Sursele media spun că aceasta avea o relație cu Radu Budeanu, când el era deja căsătorit și a rămas însărcinată.

Cine este Cristina Săvulescu, cea mai mare rivală a Danei Budeanu

Trebuie precizat că acesta avea două fetițe și cu Dana Budeanu, după nouă ani de căsnicie. Dar patronul CanCan a divorțat de ea și a rămas cu Cristina Săvulescu.

Aceasta are 33 de ani și până acum a suferit multe intervenții estetice, printre care la nas, la buze și la sâni. Ea și-a dorit foarte mult să arate ca Angelina Jolie și chiar seamănă. Mai mult decât atât, și-a făcut și un tatuaj similar cu celebra actriță.

Cristina Săvulescu, după intervențiile estetice este altă femeie

Mulți spun că tânăra, care i-a mai dăruit încă un copil lui Radu Budeanu între timp, are trăsături comune și cu mama acestuia, fosta crainică celebră de la TVR, Delia Budeanu.

Dana Budeanu a suferit mult din cauza acestui divorț și și-a revenit după o lungă perioadă. Însă de fiecare dată a ținut să le ridiculizeze pe cele care-și fac operații estetice. Și asta pentru că mare ei rivală era regina lor.

Dana Budeanu este foarte bună prietenă cu Mihaela Rădulescu, căreia i-a făcut multe ținute. Iar Andreea Marin, care o detestă pe Mihaela Rădulescu a ales-o pe Cristina Săvulescu pentru ținutele ei, când cele două au fost la PRO TV, colege în aceeași emisiune. Așadar război pe toate fronturile.

Dana Budeanu ridiculizează femeile care-și injectează buzele prea mult

„Vedetele din afară, care arăta într-un mare fel, sunt operate de acelaşi medic. Nu te duci la şapte doctori să îţi facă tot felul de intervenţii. Trebuie să existe un istoric, să ştie cât şi ce să bage… Exact ca la dentist.

De asta sunteţi desfigurate! Arătaţi ca nişte peşti toate. Lora şi Loredana şi-au făcut nasul acum mulţi ani, dar rezultatul a fost OK. Lora, de exemplu, a rămas doar cu intervenţia asta, nu a mai apelat şi la altele,

Botul e foarte greu de făcut. 99% dintre vedetele din România şi-au distrus faţa. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Asta se face încet, încet, treptat, în ani. Pentru că substanţa trebuie să se obişnuiască în ţesut, se adaugă câte puţin. Depunerile alea pe care le aveţi voi nu se mai pot repara. Sunteţi oribile, desfigurate! Trebuie să fie un echilibru”, spunea Dana Budeanu într-una din emisiunile sale online, când deja ura față de divele operate se mai domolise.