Cea mai mare trădare din istoria Kanal D! Super vedeta care a semnat pe ascuns cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta

04 nov. 2021
Cea mai mare trădare din istoria Kanal D! Super vedeta care a semnat pe ascuns cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta

PRO TV continuă asaltul la adresa Kanal D. După ce noua conducerea a postului le-a furat practic drepturile de difuzare a emisiunii de maximă audidienă, Survivor România, acum le-au luat și una dintre vedetele de top. Jurnaliștii de la CanCan.ro spun că prezentatorul nici nu a stat pe gânduri. A semnat imediat, când a văzut cifrele de pe contract.

Este vorba despre Daniel Pavel, cel care a și prezentat cea de-a doua ediție a Survivor România. Toată lumea se aștepta ca acesta să continue la Kanal D, mai ales că postul turc de televiziune l-a promovat destul de mult și după show. Acesta era în cărți să fie gazda și ediției cu numărul 3 a Survivor România, doar că totul a luat o întorsătură neașteptată.

Șefii companiei care deține și PRO TV au impus celor care dețin licența Survivor să le-o vândă și pentru România sau nu mai cumpără pachetul stabilit pentru alte țări unde au televiziuni. Puși în fața unei oferete de nerefuzat, turcii au cedat și au scos din joc Kanal D, care s-a văzut fără reality show-ul care i-a adus cea mai multă faimă și bani.

Daniel Pavel a prezentat Survivor România cu mult entuziasm și a fost extrem de apreciat de fani. La bază, acesta este ofițer de marină, dar a ales televiziunea în urmă cu mulți ani. Când a primit oferta Kanal D, el coordona Radio Penny din Austria.

Daniel Pavel, rămas și fără iubită după Survivor România

De asemenea era logodit cu o frumoasă tânără, care lucra în domeniul logisticii. Cei doi urmau să se căsătorească, dar ea a decist că vrea să meargă singură pe un alt drum. A fost un șoc pentru Daniel Pavel, dar a mers mai departe. Probabil lungile luni petrecute în Republica Dominicană au lăsat urme adânci.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a fost mesajul lui Daniel Pavel de pe Instagram, la doar o zi de la separare.

Acum prezentatorul zâmbește din nou și se pare că abia așteaptă o nouă aventură. Cel puțin din punct de vedere profesional nu se poate plânge, iar sentimental trebuie doar să aleagă. Are multe admiratoare, care abia așteaptă să iasă cu el.