Cea mai mare umilință pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cine este noua iubită a lui Alex Bodi

11 oct. 2021
Cea mai mare umilință pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cine este noua iubită a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu încasează umilința vieții ei. Aceasta a aflat din presă că fostul ei soț, Alex Bodi are o nouă iubită. Și nu orice iubită, ci una extrem de cunoscută, pe care și Gabi Bădălău și-a dorit-o alături de el, doar că a fost refuzat.

Ema Uță este make up artist de profesie, dar are sute de mii de urmăritor pe rețelele de socializare. Aceasta s-a impus pe piață datorită stilului său original de lucru și în prezent doar vedetele de top au acces la ea.

În urmă cu câteva luni a fost prinsă în mijlocul unui scandal de proporții. S-a vehiculat în mass media că ea ar forma un cuplu cu Gabi Bădălău și că Bianca Drăgușanu i-ar fi găsit în telefonul bărbatului mai multe mesaje de amor.

Ema Uță l-a umilit teribil pe Gabi Bădălău

Doar că Ema Uță a negat totul și chiar a fost extrem de deranjată de faptul că imaginea ei a fost asociată cu astfel de personaje. Se pare, însă că nu o deranjează să fie iubita lui Alex Bodi. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzii deja de mai multe ori sărutându-se, așa că nu mai există niciun dubiu că între ei doi există o poveste de iubire. O lovitură puternică pentru Bianca Drăgușanu, care a fost practic înlocuită de ambii bărbați importanți din viața ei cu aceeași persoană. Unul doar a dorit să facă asta pentru că a fost refuzat.

”Hello. Am vorbit deja cu un avocat pentru că nu îii cunosc pe niciunul mai mult din ce este pe ecran. Nu am vorbit în viața mea cu omul ăla, nu este nimic adevărat din ce s-a scris acolo. Nu de înțeleg de unde și până unde m-au pus pe mine acolo, eu fac parte dintr-o altă lume și nu vreau să-și bată cineva joc de munca și numele meu”, declara Ema Uță la Antena Stars în urmă cu câteva luni legat de Gabi Bădălău, cu care se zvonea că formează un cuplu.

Ema Uță

Dar aceasta nu s-a oprit aici. A venit cu noi precizări și pe Instragram. Pracric l-a făcut de râs pe marele crai de Dorobanți. Ea a dezvăluit că într-adevăr acesta a încercat să o abordeze printr-o prietenă comună și că a vrut să o agațe cu o vacanță. Doar că ea are suficienți bani încât să-și permită să meargă oriunde fără sponsori.

Ema Uță a spus că nu vrea să aibă asociată cu personaje ca Bianca Drăgușanu sau Gabi Bădălău

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoială prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor. Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el, i-a răspuns pe insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut. Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea ( amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refunzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de fameie. Atât”, a spus Ema Uta pe Instagram.

Ea a mai transmis și faptul că este o femeie independentă din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. De la 16 ani machiază, iar acum este deja un fenomen pe piață și câștigă sume enorme din ceea ce face.

”Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor”, a mai spus Ema Uta.