Cea mai mare umilință pentru Mirela Vaida. Va fi dată afară de la Antena 1 pentru ceea ce a făcut?

07 oct. 2021
Cea mai mare umilință pentru Mirela Vaida. Va fi dată afară de la Antena 1 pentru ceea ce a făcut?

Zi jenantă pentru Antena 1 și pentru întreaga echipă de la Acces Direct. Mirela Vaida este imaginea show-ului, așa că toată energia negativă se va răsfrânge în principal asupra ei. Din cauza derapajelor înregistrate în mai multe ediții, postul de televiziune a primit o sancțiune extrem de dură.

Mai exact, astăzi, 7 octombrie, între orele 19.00 și 19.10, Antena 1 va avea programul suspendat. Totul se va întâmpla chiar pe tronsonul în care începe Observatorul.

Mirela Vaida și emisiunea sa, Acces Direct au fost foarte criticate de membrii CNA, pentru modul în care au ales să prezinte cazul gemenilor căzuți de la etajul zece al unui bloc din Ploiești. Mama a fost prezentă în studio și acuzată de mai multe ori de cei din platou pentru decesul copiilor.

La un moment dat, femeia a spus că se ba sinucide. În trecut au mai fost astfel de cazuri prezentate la Acces Direct, cu amenințări cu moartea și într-un final totul s-a sfârșit tragic.

O mare umilință pentru Mirela Vaida

Așadar astăzi, pe Antena 1 va rula, între 19:00 şi 19:10, textul sancţiunii de la forul audiovizual fără nimic altceva. Toți membrii CNA s-au arătat de-a dreptul șocați de derapajele din emisiune.

Pentru Mirela Vaida este o lovitură de imagine puternică. Aceasta a primit multe critici și când a insistat pe serialul Vulpița și Viorel, doi tineri din Blegești, inofesivi totuși.

Acum lucrurile s-au agravat. Acces Direct a primit de-a lungul timpului multe amenzi, de zeci de mii de euro. Astfel că fanii s-au întrebat dacă Mirela Vaida va fi dată afară de la Antena 1, ținând cont că în perioada în care emisiunea era prezentată de Simona Gherghe nu s-au întâmplat derapaje de acest tip.