Cel mai mare secret al Andreei Marin. Unde și-a făcut operație estetică. Greu de ghicit la ce intervenții a apelat Zâna

13 nov. 2021
Cel mai mare secret al Andreei Marin. Unde și-a făcut operație estetică. Greu de ghicit la ce intervenții a apelat Zâna
Sursa foto: Facebook

La 46 de ani, Andreea Marin rămâne una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Vedeta a rămas mereu în formă, atrage toate privirile și de multe ori s-a speculat că a apelat la retușuri din partea medicilor esteticieni. Care este de fapt realitatea și câte operații a făcut până acum „Zâna”?

Mereu elegantă și plină de rafinament, Andreea Marin a dat în sfârșit cărțile pe față în ceea ce privește operațiile estetice. În presa mondenă s-a vehiculat că ea ar fi apelat de mai multe ori la bisturiul medicilor pentru a se menține frumoasă.

Nu a apelat la bisturiu

„Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a declarat vedeta de televiziune.

Așadar, potrivit spuselor sale, nu ar fi apelat la bisturiu până acum, dar preferă trucuri sau tratamente de beauty la care apelează foarte des. De asemenea, Andreea Marin are și propria cremă, produsă în Franța, care este creată așa cum și-a dorit.

„Mă bucur de o realizare pe care o așteptam de mult, ca femeie: am propria cremă produsă în Franța, cu sprijinul Academie Scientifique de Beaute și Top Line, crema cu parfum de trandafir are textura dublă, se transformă într-un ulei atunci când o așezi pe ten și îl regenerează pe timpul nopții. Este creată așa cum mi-am dorit, acoperind cât mai multe nevoi ale tenului feminin, iar eu văd deja rezultatele folosind-o de două luni, noapte de noapte”, a spus ea pentru Click!

Andreea Marin are o viață efervescentă

Ea recunoaște că de multe există pericolul ca din cauza unei alimentații neadecvate sau din cauza stresului să existe probleme. În ultimii ani însă a încercat să-și impună și să respecte o nutriție adecvată.

„N-aș putea să vă mint: am o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz”, a mai spus Andreea Marin.

Ce dietă respectă?

Andreea Marin are o alimentație specială bazată pe salate și se ferește cât mai mult posibil de dulciuri și făinoase. De asemenea, ea a renunțat aproape total la carne și doar ocazional consumă pește sau fructe de mare. Ea menționează ceaiurile, compoturile fără zahăr și fructele, dar nu în cazul acestora din urmă nu în cantitate foarte mare pentru că au zahăr.

„Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a mărturisit vedeta.